Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Μανουσέλης: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά»

Ο Μάνος Μανουσέλης, προπονητής της Εθνικής ομάδας Παίδων που πήρε πρόκριση στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Κιέβου έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του.

Μανουσέλης: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά»
Η Εθνική Παίδων προκρίθηκε στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Σερβία για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, Μάνος Μανουσέλης, μίλησε για το παιχνίδι του προημιτελικού κόντρα στη Γαλλία αλλά για το επικείμενο ματς με τους Σέρβους χωρίς να παραλείψει να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του που κατάφεραν να γυρίσουν το ματς με τους Γάλλους.

«Ο σημερινός αγώνας ήταν ιδιαίτερος και συνοδεύτηκε από πολύ χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Είναι πολύ εύκολο να παίρνεις νίκες όταν μπαίνουν όλα και τα πάντα λειτουργούν όπως πρέπει. Το δύσκολο είναι να νικάς ακόμη κι όταν χάνεις και τα θεωρητικά πιο εύκολα σουτ. Τα παιδιά αυτά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι που πήγε τόσο στραβά από την αρχή, βρήκαν τη δύναμη να το διεκδικήσουν και στο τέλος να το νικήσουν. Το σίγουρο είναι ότι έχουν χτίσει νοοτροπία νικητή. Δεν τα παρατάνε ποτέ και είναι ένα στοιχείο που θα ήταν καλό να το κρατήσουν για το μέλλον, γιατί θα τους βοηθήσει πολύ!», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:

«Ο αυριανός αντίπαλος είναι γνώριμος στην ελληνική ομάδα: Έχουμε αντιμετωπίσει ήδη τη Σερβία δύο φορές στη διάρκεια της προετοιμασίας. Τη μία φορά νικήσαμε και την άλλη ηττηθήκαμε στην παράταση. Σε αυτή τη φάση παίζει πάντα ρόλο το ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα έχει τη δύναμη που απαιτείται και πνευματικά να αγωνιστεί ως το τέλος, αλλά και ποιος θα αντιμετωπίσει και θα διαχειριστεί καλύτερα την κούραση και τις δυσκολίες που θα προκύψουν στη διάρκεια του αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: