Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Μουρίνιο: «Πάμε για ακόμη έναν επιθετικό»

Σε αναζήτηση ενός ακόμη επιθετικού βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν την έναρξη της Πρέμιερ. Τι είπε για Ετό και Νταβίντ Λουίς.

Μουρίνιο: «Πάμε για ακόμη έναν επιθετικό»
Στο αγαπημένο του πρωτάθλημα επιστρέφει ο Ζοσέ Μουρίνιο, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος στην πρώτη του προ-αγωνιστική συνέντευξη Τύπου.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Χαλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Κυριακή, ωστόσο για τον Πορτογάλο αυτό το παιχνίδι δεν είναι του… γούστου του, γιατί: «Το ξεκίνημά μας είναι δύσκολο. Δεν μου αρέσει να παίζω με ομάδες που πήραν τώρα την άνοδό τους και έχουν εξαιρετική ψυχολογία».

Νωρίτερα, είχε κάνει μια μικρή εισαγωγή, αναφέροντας: «Βλέπω τον εαυτό μου ως κάποιον που θα έπρεπε να είναι σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι η αγαπημένη μου. Είμαι καλύτερα από ποτέ. Θέλω να δώσω τα πάντα γι’ αυτόν τον σύλλογο. Ανυπομονώ για το αλατοπίπερο του ποδοσφαίρου, το απρόβλεπτο του κάθε αγώνα και του κάθε αποτελέσματος. Θέλω να πως στον κάθε ένα σε αυτή τη χώρα που πηγαίνει στο γήπεδο κάθε Σαββατοκύριακο πως είμαι ένας από αυτούς. Αγαπώ αυτή την ποδοσφαιρική χώρα».

Εν συνεχεία, στάθηκε στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας του λέγοντας: «Όλοι οι προπονητές λέμε ότι δεν θέλουμε ενίσχυση, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Μου αρέσει το σύνολο που έχω και δεν σας λέω ψέματα» ενώ σειρά πήραν ο Σάμουελ Ετό και η αποκάλυψη από τα χείλη του Special One: «Είμαι χαρούμενος που ένας παίκτης με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν να λέει ότι θέλει να ξανασυνεργαστούμε, ειδικά όταν το κάνει κάποιος σαν τον Σάμουελ. Αλλά, προσπαθούμε να πάρουμε ένα παίκτη και πρέπει να δούμε τι θα γίνει» εννοώντας πως αναζητάει ακόμη έναν φορ, χωρίς ωστόσο να διευκρινήσει αν αυτός είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, για τον οποίο ο Τύπος αναφέρει πως οι «μπλε» πιέζουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ασφυκτικά.

Για το τέλος, άφησε κάτι για το οποίο είχε τοποθετηθεί αρκετές φορές τις προηγούμενες ημέρες, τη φημολογούμενη πώληση του Νταβίντ Λουίς. «Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Νταβίντ Λουίς για να είμαι ειλικρινής. Οι οπαδοί μας πρέπει να επικεντρωθούν στην ομάδα και να στηρίξουν τους παίκτες» τόνισε.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: