Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«Η Σούπερ Λίγκα δεν συγχωρεί λάθη»

Να αποφύγουν τα λάθη, καθώς αυτά δεν συγχωρούνται σε αυτό το επίπεδο, ήταν η συμβουλή του Σταμάτη Βελλή στην ομιλία που είχε στους παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Η Σούπερ Λίγκα δεν συγχωρεί λάθη»
Το πρώτο… καμπανάκι πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν, θέλησε να «χτυπήσει» ο Σταμάτης Βελλής στην ομιλία που είχε στους παίκτες του.

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ότι στο επίπεδο της Σούπερ Λίγκας τα όποια λάθη κάνουν στο παιχνίδι τους κοστίζουν.

Παράλληλα εξήγησε σε όλους ότι τους έχει εμπιστοσύνη και θα είναι πάντα δίπλα τους.

«Η Σούπερ Λίγκα δεν συγχωρεί λάθη… Με τον Ατρόμητο στην ουσία δεν σας τα έβαλαν οι αντίπαλοι τα γκολ, τα δώσατε και τα έβαλαν… Και τα τρία γκολ προήλθαν από αβίαστα λάθη… Αυτά τα λάθη στη Σούπερ Λίγκα τιμωρούνται. Χρειάζεται πάρα πολύ προσοχή και αυτοσυγκέντρωση. Γιατί αν δεν προσέξετε τέτοια γκολ μπορεί να βάλει οποιαδήποτε ομάδα όχι ο Ατρόμητος που είναι και καλός… Αυτό μπορεί να συμβεί και από τον τελευταίο, τον πιο αδύναμο», ήταν αρχικά τα λόγια του Βελλή.

Ενώ όσον αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Από εκεί και πέρα, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην πρεμιέρα με τον Άρη. Να παίξετε με πάθος και με δύναμη. Σας έχω εμπιστοσύνη. Ευελπιστώ να έχουμε καλή χρονιά χωρίς καρδιοχτύπια… Προσοχή λοιπόν, και να ξέρετε πως η διοίκηση είναι πάντα δίπλα σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: