Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Καλή αρχή!!

Το 35ο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίσει με τρία παιχνίδια, από τα οποία ξεχωρίζει εκείνο που διεξάγεται στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την SKODA Ξάνθη.

Καλή αρχή!
Το 35ο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αρχίζει σήμερα με τρία παιχνίδια.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Εργοτέλη ο οποίος επιστρέφει στα «μεγάλα» σαλόνια μετά από απουσία ενός έτους. Μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα του Περιστερίου η οποία συνεχίζει με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της.

Την ίδια ώρα, δηλαδή, στις 19:15 ο Πλατανιάς υποδέχεται τη Βέροια. Η ομάδα της Κρήτης στην δεύτερη της σεζόν στην Σούπερ Λίγκα έχει κάνει πολλές αλλαγές συγκριτικά με την περσινή ομάδα και στόχος της είναι κάτι… παραπάνω από την παραμονή. Η Βέροια έχει θέσει ως στόχο την παραμονή αλλά όσο το δυνατό γρηγορότερα.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από την πρώτη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος διεξάγεται στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ έχοντας ανεβασμένο το ηθικό από τη θετική εξέλιξη στο Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την SKODA Ξάνθη. Στόχος των παικτών του Χουμπ Στέφενς επιβεβαιώσουν τις προβλέψεις ότι είναι μια από τις ομάδες που θα ξεχωρίσουν στο νέο πρωτάθλημα.

Υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα της Ξάνθης η οποία δεν τα κατάφερε απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 17 Αυγούστου
Ατρόμητος – Εργοτέλης (19:15) (Novasports 2)
Πλατανιάς – Βέροια (19:15) (Novasports 1)
ΠΑΟΚ – SKODA Ξάνθη (21:30) (Novasports 2)

Κυριακή, 18 Αυγούστου
Απόλλων Αθηνών – Άρης (19:15) (Novasports 4)
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15) (Novasports 2)
Λεβαδειακός – Πανθρακικός (19:15) (Novasports 7)
ΟΦΗ – Πανιώνιος (19:15) (Novasports 3)
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός (21:30) (Novasports 1)

Δευτέρα, 19 Αυγούστου
ΑΕΛ Καλλονή – Ολυμπιακός (21:30) (Novasports 1)

Δεν υπάρχουν σχόλια: