Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Καταλήγει στους «εκλεκτούς»

Τους εννιά ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έχει αποφασίσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου και θα καταλήξει στους άλλους δύο.

Καταλήγει στους «εκλεκτούς»
Δύο ποδοσφαιριστές έχουν απομείνει στον Γιάννη Χατζηνικολάου για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Άρη για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι θέσεις που παραμένουν ανοιχτές αφορούν τον αριστερό μπακ και τον παρτενέρ του Γιάννη Παπαδόπουλου στη μεσαία γραμμή, οι οποίες θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Την «κίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Διούδης, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Πουλίδο, Κύργιας και Ηρακλής, αφού ο ψυχογιός είναι ανέτοιμος και μόλις πριν από λίγες μέρες αποκτήθηκε ο Καραγκούνης.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας ο 48χρονος προπονητής αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στον Μαργαρίτη και τον Τσουμάνη.

Στα χαφ δεδομένη θεωρείται η συμμετοχή του Γιάννη Παπαδόπουλου και τη θέση του παρτενέρ του διεκδικούν οι Τριανταφυλλάκος, Ελσνερ και Οικονομόπουλος.

Σε ρόλο οργανωτή θα αγωνιστεί ο Τάτος, έχοντας στα πλάγια τους Ουντότζι και Σταυρόπουλο. Στην κορυφή της επίθεσης (απόντος του τιμωρημένου Αγάνθο που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα θα βρίσκεται ο Μανιάς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: