Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Δεύτερη ήττα για Σερβία!!

Με ήττα συνέχισε σε τουρνουά που πραγματοποιείται στη Γαλλία η Σερβία. Μετά τους οικοδεσπότες το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έχασε και από την Γεωργία.

Δεύτερη ήττα για Σερβία
Ούτε τη Γεωργία κατάφερε να νικήσει η Σερβία σε τουρνουά προετοιμασίας που πραγματοποιείται στη Γαλλία ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Μετά την ήττα της Πέμπτης από τους οικοδεσπότες, ήρθε νέα την Παρασκευή από τη Γεωργία με 75-71. Το συγκρότημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενώ ξεκίνησε καλά και είχε το πάνω χέρι μέχρι το ημίχρονο, ατόνησε στην πορεία σε άμυνα και επίθεση και παρά την προσπάθεια στο τέλος να κλέψει την νίκη δεν τα κατάφερε.

Για τους νικητές 19 πόντους είχε ο Σανικίντζε και 17 ο Τσιντσάντζε. Ο Νέναντ Κρστιτς με 14 πόντους ξεχώρισε από τη Σερβία.

Η Σερβία ξεκίνησε δυνατά στα πρώτα λεπτά, εκμεταλλεύτηκε την επιθετική δυστοκία των Γεωργιανών και προηγήθηκε με 9-1. Στη συνέχεια όμως το συγκρότημα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ ανέβασε στροφές μειώνοντας στο δεκάλεπτο σε 17-14. Στη δεύτερη περίοδο πάντως η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς έδειξε να μην έχει αντίπαλο. Εμφανίστηκε πολύ καλή σε άμυνα και επίθεση και κατάφερε να οδηγηθεί στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με πλεονέκτημα 15 πόντων, 42-27.

Αλλαγή σκηνικού στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η Γεωργία παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο στο παρκέ και με επιμέρους 26-10 όχι μόνο μείωσε, αλλά πέρασε μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου, 53-52, ενώ στο τέταρτο δεκάλεπτο βρέθηκε και στο +10, 66-56. Οι Γεωργιανοί συνέχισαν με τους ίδιους ρυθμούς, η Σερβία δεν φάνηκε να μπορεί να αντιδράσει παρά μόνο στο τέλος που ήταν ήδη… αργά με αποτέλεσμα την ήττα της με 75-71.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 42-27, 52-53, 71-75
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: