Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Πλησιάζει Γιαταμπαρέ, ψάχνει «μπαμ» με δεκάρι!

Μετά τον Μπονγκ που αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει ότι πλέον είναι κοντά στο να «κλείσει» και τον Γιαταμπαρέ. Ψάχνεται για «δυνατό» δεκάρι.

Πλησιάζει Γιαταμπαρέ, ψάχνει «μπαμ» με δεκάρι
Άμεσες μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται στον Ολυμπιακό.

Ο Γκαετάν Μπονγκ που έμεινε εκτός αποστολής του αγώνα της Βαλενσιέν με την Μπαστιά, αναμένεται άμεσα, πιθανότατα όχι όμως το Σάββατο, στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Ο 25χρονος Καμερουνέζος ακραίος αμυντικός θα αντικαταστήσει τον Χολέμπας που όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει στην Μπεσίκτας.

Από εκεί και πέρα, για πρώτη φορά ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνει ότι είναι κοντά και στην απόκτηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ. Ο 24χρονος αμυντικός μέσος βρίσκεται στην αποστολή της Μπαστιά αλλά όπως δείχνουν την δεδομένη στιγμή τα πράγματα, θα «κλείσει» σύντομα στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Από εκεί και πέρα, παρασκηνιακά, ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ψάχνει ξανά την περίπτωση ενός «play maker» αν και φαινόταν ότι κάτι τέτοιο είχε εγκαταλειφθεί. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αν τελικά οι «ερυθρόλευκοι» κινηθούν για έναν τέτοιο παίκτη, είναι πιθανό αυτός που θα αποκτηθεί να είναι και το μεγάλο «μπαμ» λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: