Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Άνοιξε τα «χαρτιά» του ο Αναστασίου!!

Τις σκέψεις του για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Παναιτωλικό «μοιράστηκε» ο Γιάννης Αναστασίου, στην προπόνηση της Παρασκευής. Ποιους προορίζει για βασικούς.

Άνοιξε τα «χαρτιά» του ο Αναστασίου
Στον Παναθηναϊκό όλοι είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό, την Κυριακή. Και ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλει ούτε να ρισκάρει, ούτε να κάνει αλχημείες.

Έτσι, σκέφτεται να πάει σε δοκιμασμένη συνταγή, όπως έδειξε και στην προπόνηση της Παρασκευής. Αν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν καταφέρει να αγωνιστεί (θα ξεκαθαρίσει οριστικά το Σάββατο) και με δεδομένο το γεγονός πως ο Ζέκα είναι νοκ-άουτ, τότε ο τεχνικός του τριφυλλιού καταλήγει σε μια… συνταγή αλά Νόριτς.

Κάτι που σημαίνει πως ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία, ο Μαρινάκης δεξί μπακ, ο Νάνο αριστερό, με τους Κουτρουμπή και Τριανταφυλλόπουλο (αντι-Σίλντενφελντ) να είναι τα δύο στόπερ. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Αμπεΐντ, Λαγό και Μέντες, ενώ στην επίθεση αριστερά θα αγωνιστεί ο Ντίνας, δεξιά ο Μπαϊράμι και μοναδικός προωθημένος ο Καρέλης.

Ο Μπεργκ αναμένεται να παρακολουθήσει –στην αρχή- το ματς από τον πάγκο, αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος να μπει και να «βγάλει» 90λεπτο.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: