Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ίβανσιτς: «Ίσως να επιστρέψω»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Αντρέας Ίβανσιτς να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκφράζοντας στη SportDay την ελπίδα να βρεθεί το κατάλληλο τάιμινγκ.

Ίβανσιτς: «Ίσως να επιστρέψω»
Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα και γιατί όχι στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Αντρέας Ίβανσιτς στη SportDay.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός μέσος στη SportDay

Πώς είδες το παιχνίδι;

«Η Ελλάδα άξιζε τη νίκη, αμύνθηκαν καλά και επιτέθηκαν όταν έπρεπε. Είναι μια ομάδα πολύ καλή και πολύ δυνατή. Στο πρώτο γκολ δεν αμυνθήκαμε σωστά, έγινε γρήγορα η αντεπίθεση με μια ωραία πάσα του Κατσουράνη και ένα επίσης ωραίο γκολ από τον Μήτρογλου. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν βρεθήκαμε σε καλή μέρα ή μάλλον δεν βρεθήκαμε σε τόσο καλή μέρα όσο θα έπρεπε για να νικήσουμε την Ελλάδα».

Υπάρχει πιθανότητα να σε ξαναδούμε κάποια στιγμή αγωνιζόμενο στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Μπορεί (σ.σ.: maybe ήταν η ακριβής λέξη, συνοδευόμενη από πλατύ χαμόγελο), μπορεί... Τα τρία χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ ωραία για μένα. Τα θυμάμαι με πολύ όμορφες αναμνήσεις. Ηταν μια αξιόλογη εποχή στην καριέρα μου. Ισως κάποια μέρα να επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν ξέρω όμως πότε. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στο ποδόσφαιρο».

Ξέρεις από τον Λουκά (σ.σ.: Βύντρα) ότι ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα αρκετά προβλήματα, οικονομικά και κατ' επέκταση αγωνιστικά;

«Ναι, εννοείται ότι μαθαίνω νέα. Ξέρω ότι γενικώς στο ελληνικό πρωτάθλημα πολλές ομάδες έχουν προβλήματα, μεταξύ αυτών και ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ στενάχωρο αυτό για τις ελληνικές ομάδες, ελπίζω κάποια στιγμή να καταφέρουν να επιστρέψουν στο επίπεδο του παρελθόντος και νομίζω ότι τότε θα είναι ένα καλό τάιμινγκ για να επιστρέψω στην Ελλάδα».

Εννοείς τον Παναθηναϊκό;

«Μπορεί... (πάλι ακούγεται το maybe από τα χείλη του)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: