Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ανακοίνωσε το «πακέτο» απ’ την Ανζί η Ντιναμό!!

Παίκτες της Ντιναμό Μόσχας είναι και επίσημα οι Γιούρι Ζιρκόφ, Αλεξάντρ Κοκόριν και Ιγκόρ Ντενίσοφ, που άφησαν την Ανζί. Περίπου στα 45 εκατ. ευρώ το συνολικό κόστος του... πακέτου.

Ανακοίνωσε το «πακέτο» απ’ την Ανζί η Ντιναμό!
Ολοκλήρωσε το μεγάλο deal η Ντιναμό Μόσχας. Οι Μοσχοβίτες ανακοίνωσαν και παρουσίασαν τα τρία νέα αποκτήματά τους. Πρόκειται για τους Ιγκόρ Ντενίσοφ, Γιούρι Ζιρκόφ και Αλεξάντρ Κοκόριν που άφησαν την –υπό διάλυση- Ανζί για λογαριασμό της ομάδας του Πετρέσκου. Ο τελευταίος νεοαποκτηθείς, μάλιστα επιστρέφει στον σύλλογο της πρωτεύουσας μετά από ένα χρόνο, αφού η Ανζί τον είχε αποκτήσει το καλοκαίρι του 2012 έναντι 19 εκατ. ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος να έχω στην διάθεσή μου τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Κάθε προπονητής θα αισθανόταν έτσι, από την στιγμή που έχει στην ομάδα του, τον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας (Ντενίσοφ), τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος (Κοκόριν) και τον καλύτερο αριστερό εξτρέμ (Ζιρκόφ). Οφείλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ντιναμό για αυτές τις μεταγραφές», τόνισε ο Νταν Πετρέσκου.

Ο Ντενίσοφ αποκτήθηκε από την Ανζί πριν λίγους μήνες, αφήνοντας την Ζενίτ ύστερα από 11 χρόνια, ωστόσο πλέον άνοιξε το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, ενώ όσον αφορά τον Ζιρκόφ, αποχώρησε από την πρώην πλέον ομάδα του, μετά από μια διετία που προσέφερε τις υπηρεσίες του.

Το κόστος των τριών μεταγραφών δεν έγινε γνωστό, όμως τα ρωσικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξεως των 45 εκατ. ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: