Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Παράσχος: «Νίκη-ώθηση εν όψει Άλκμααρ»

Να μην υποτιμήσει τον Εργοτέλη και κερδίζοντάς τον αύριο στο Περιστέρι (19:15) να πάρει… φόρα για το παιχνίδι με την Άλκμααρ την Πέμπτη ζήτησε ο Γιώργος Παράσχος στον Ατρόμητο.

Παράσχος: «Νίκη-ώθηση εν όψει Άλκμααρ»
Τα play offs του Europa League μπορούν να περιμένουν… Ο Ατρόμητος πριν αντιμετωπίσει την Άλκμααρ την ερχόμενη Πέμπτη, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Εργοτέλη για την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας στο Περιστέρι (19:15).

«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Στην ομάδα μου εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους μας που έχουμε θέσει τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη», ανέφερε ο Γιώργος Παράσχος.

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και εγκυμονεί κινδύνους. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Εργοτέλη που μπορεί να μην είναι η ομάδα που ξέραμε όμως έχει ενισχυθεί με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές και χρειάζεται σεβασμό και προσοχή. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός κι εμείς με σοβαρότητα και ανάλογη εμφάνιση σαν και αυτές που κάναμε στα φιλικά νομίζω ότι θα φθάσουμε στη νίκη», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Το ματς είναι σημαντικό και θα χρειαστούμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας γιατί σε περίπτωση νίκης θα μας δοθεί η ώθηση για να πάμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς της Πέμπτης με την Άλκμααρ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: