Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013

«Ελάτε νωρίτερα»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να προσέλθει νωρίτερα στο γήπεδο της «Λεωφόρου» για την αναμέτρηση της πρεμιέρας στη Σούπερ Λίγκα απέναντι στον Παναιτωλικό, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ελάτε νωρίτερα»
Η Σούπερ Λίγκα ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή στις 21.30 με την αναμέτρηση απέναντι στον Παναιτωλικό στη «Λεωφόρο». Η «πράσινη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καλεί τον κόσμο της ομάδας να προσέλθει νωρίτερα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν συνωστισμός λόγω της χρησιμοποίησης του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, για τα ακόλουθα:

• Ο Παναιτωλικός ζήτησε εισιτήρια για τους φιλάθλους του, αίτημα το οποίο δέχτηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά απέρριψε η αστυνομική αρχή και συνεπώς δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους για συγκεκριμένη κερκίδα του γηπέδου.

• Οι φίλαθλοί του Παναιτωλικού που τυχόν θέλουν να παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο αγώνα καλούνται να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο, χωρίς διακριτικά και να προμηθευτούν εισιτήρια με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

• Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 την ημέρα του αγώνα.

• Οι φίλαθλοι καλούνται να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα, χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο τα ΜΜΜ.

• Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του Γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

• Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Γήπεδο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

• Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

• Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα πρέπει να φέρουν μαζί τους Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

Επισημαίνεται ότι λόγω της λειτουργίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου η διαδικασία εισόδου στο γήπεδο θα είναι διαφορετική από τη συνήθη. Για το λόγο αυτό ζητάμε την κατανόηση των φιλάθλων και τους καλούμε να προσέλθουν κατά το δυνατόν νωρίτερα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να διευκολυνθεί η είσοδός τους στο γήπεδο και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: