Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Άνοιξε… λογαριασμό ο Μαραγκουδάκης!

Το πρώτο του γκολ, έστω και σε φιλικό παιχνίδι πέτυχε ο Μάρκος Μαραγκουδάκης στη νίκη της Παναχαϊκής με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα.

Άνοιξε… λογαριασμό ο Μαραγκουδάκης
Με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη να κάνει «σεφτέ», η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας σε φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων, που διεξήχθη στο Καρπενήσι.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Κιάσσος έπιασε το δυνατό σουτ, η μπάλα αρχικά σταμάτησε στο δοκάρι των Φαιάκων, ωστόσο στην επαναφορά, ο πρώην άσος του Πλατανιά, την έστειλε στα δίχτυα για το προβάδισμα των Πατρινών. Οι Κερκυραίοι είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, αλλά ο Σουάνης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον πορτιέρο των «κοκκινόμαυρων», τον Λαζαρίδη.

Φυσικά, η προετοιμασία και των δύο ομάδων συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό…

Παναχαϊκή: Λαζαρίδης, Παληγεώργος (65΄Σπίνουλας), Βαγγελόπουλος (75΄ Σταμόγιαννος), Κοκκίνης (60΄Κωστόπουλος), Λίτσης (52΄Βιγιαρέχο), Κιάσσος (75λ΄Χούσα), Καραμανλής (81΄Μπερτέν ), Μαραγκουδάκης (52΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ζλάτκοβιτς (65΄ Χοτζάλι), Σιτόε (65΄Πλέγας), Κοντογουλίδης (81΄Δήμας).

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Αρμένης, Βενέτης, Παππάς, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Καραδέμητρος, Γκόμεζ, Κουλούρης, Σουάνης. Έπαιξαν και οι: Βρονταράς Γκίνης, Κονισπολιάτης, Κουτσόπουλος, Πετρόγιαννης, Μεντής, Καραγιαννίδης, Κρητικός, Γυφτοκώστας, Χανδρινός, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Ελληνίδης και ένας υπό δοκιμή.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: