Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Βίτορ: «Να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο»

Ομάδα που θα «παλεύει» με όλες της τις δυνάμεις στο γήπεδο από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας θα είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μιγκέλ Βίτορ.

Βίτορ: «Να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο»
Ο 24χρονος αμυντικός του «δικέφαλου του Βορρά», με δηλώσεις του στη «Nova», εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα θα βελτιωθεί με το πέρασμα των αγώνων και θα μπορέσει να διεκδικήσει επάξια τον φετινό τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το Πρωτάθλημα και την πρεμιέρα: «Ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει να δει μία ομάδα που θα τα δώσει όλα στο γήπεδο. Είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν και το πρώτο παιχνίδι στο οποίο θα έχουμε κόσμο και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να περιμένει μία ομάδα που από εδώ και στο εξής, παιχνίδι με παιχνίδι και προπόνηση με την προπόνηση θα βελτιώνεται γιατί αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για τις μετεγγραφές του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα θα δούμε καλύτερα πράγματα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και οι καινούριοι παίκτες θα μας βοηθήσουν αλλά και ο καθένας από εμάς θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό γιατί όπως σας είπα ήδη βελτιωνόμαστε μέρα με την ημέρα, προπόνηση με την προπόνηση, παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για το πώς περιμένει ο ίδιος, προσωπικά, την πρώτη του διοργάνωση Πρωταθλήματος στην Ελλάδα: «Είναι το πρώτο μου Πρωτάθλημα εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσει. Πιστεύω ότι μπορούμε και σίγουρα θα παλέψουμε για τον τίτλο. Θα κερδίσουμε παιχνίδια και αν τα δώσουμε όλα πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε πραγματικοί διεκδικητές του τίτλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: