Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Λέφσκι Σόφιας για Τοτσέ!

Σενάρια από την Βουλγαρία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λέφσκι Σόφιας να εντάξει στο δυναμικό της τον Χοσέ Τοτσέ, έναν από τους «κομμένους» του Παναθηναϊκού.

Λέφσκι Σόφιας για Τοτσέ
Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να απαλλαγεί από τους «κομμένους», αλλά για την ώρα δεν τα ‘χει καταφέρει. Βέβαια, ίσως να αλλάξουν άμεσα τα δεδομένα, αφού πληροφορίες από την Βουλγαρία αναφέρουν πως η Λέφσκι Σόφιας τσεκάρει «ζεστά» την περίπτωση του Χοσέ Τοτσέ.

Πιο συγκεκριμένα, λέγεται, πως η πλευρά της ομάδας βρίσκεται σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις με αυτήν του Ισπανού επιθετικού προκειμένου να τον πείσουν και να μετακομίσει από την Ελλάδα στην γείτονα χώρα.

Οι προθέσεις του Τοτσέ δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές. Δηλαδή το κατά πόσο θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα κατώτερο ποιοτικά πρωτάθλημα. Πέραν αυτού «αγκάθι» είναι και το οικονομικό. Διότι μπορεί το τριφύλλι να μην ζητά χρήματα για την παραχώρηση του παίκτη, αλλά ο τελευταίος –που αμείβεται με περίπου 500.000 ευρώ ανά χρόνο- δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει, χωρίς να πάρει και μια καλή αποζημίωση πρώτα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: