Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Σαλπιγγίδης: «Είμαστε καλύτεροι»

Σαλπιγγίδης: «Είμαστε καλύτεροι» Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλώντας στη Nova εκφράζει την ανυπομονησία του για την έναρξη του πρωταθλήματος και την πεποίθηση ότι εάν ο ΠΑΟΚ αποδώσει βάσει των δυνατοτήτων του τότε θα νικήσει την Ξάνθη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη NOVA:

-εάν υπάρχει αγωνία για το νέο πρωτάθλημα:
"Φυσικά και υπάρχει αγωνία, ανυπομονησία. Εχουμε ξεκινήσει τη χρονιά εδώ και καιρό με προπονήσεις, δύο επίσημα παιχνίδια στην Ευρώπη και σίγουρα περιμένουμε την έναρξη του Πρωταθλήματος και προετοιμαζόμαστε για αυτό".

-εάν ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι ο τίτλος:
«Κάποια στιγμή, ναι, φυσικά και είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ ο τίτλος. Τώρα, δεν ξέρω αν θα έρθει φέτος, του χρόνου ή μετά από δύο-τρία χρόνια. Θα φανεί αυτό. Θα το δείξει το μέλλον. Εμείς για αυτό προετοιμαζόμαστε, για να παρουσιαστούμε καλύτεροι από πέρσι, πιο δυνατοί, να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Και καλό είναι να μην δίνουμε υποσχέσεις πριν καν αρχίσει το Πρωτάθλημα και να λέμε μεγάλες κουβέντες. Να δουλεύουμε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

-εάν ο Στέφενς έχει αρχίσει να βάζει τη δική του σφραγίδα στην ομάδα:
«Όσον αφορά εμάς που τον ζούμε καθημερινά και προπονούμαστε εδώ, φυσικά και βάζει τη σφραγίδα του. Από εκεί και πέρα το τι έχει καταφέρει στην καριέρα του και πόσο καλός προπονητής και ισχυρή προσωπικότητα είναι το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω εγώ κάτι για να το επιβεβαιώσω αυτό. Από εκεί και πέρα πολλοί παράγοντες μπορεί να παίξουνε ρόλο για έναν προπονητή είτε έμπειρο με ένα μεγάλο βιογραφικό είτε για έναν που ξεκινάει την καριέρα του στο να κάνει μία καλή πορεία και χρονιά στην ομάδα που δουλεύει. Εμείς ευχόμαστε ο προπονητής να έχει την τύχη όπως και εμείς και να κάνουμε μια καλή χρονιά όλοι ενωμένοι μέχρι το τέλος και να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα».

-για τις μεταγραφές που έχουν γίνει:
«Ήρθαν πολλά παιδιά, πολλοί, καλοί ποδοσφαιριστές. Η ομάδα δυναμώνει από μεταγραφική περίοδο σε μεταγραφική περίοδο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς γιατί και οι υπόλοιποι που μένουμε στην ομάδα γινόμαστε και εμείς καλύτεροι. Βοηθάμε και αυτά τα παιδιά που έρχονται. Ο στόχος ο ομαδικός είναι να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

-για την πρεμιέρα και το παιχνίδι με την Ξάνθη:
«Η Ξάνθη είναι μια αξιόλογη ομάδα, έκανε μια πολύ καλή χρονιά, τη χρονιά που πέρασε αλλά αυτό που έχουμε εμείς στο μυαλό μας είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, ξεκινάει το Πρωτάθλημα, θεωρώ ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και πως αν αποδώσουμε αυτό που πραγματικά μπορούμε θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό έχουμε ως στόχο και ελπίζω να βγω αληθινός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: