Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ράνος: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»

Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το έργο της Skoda Ξάνθης στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Αντώνης Ράνος στη Nova.

Ράνος: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά…»
Δύσκολο είναι το έργο της Skoda Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως ο Αντώνης Ράνος τόνισε στη Nova ότι οι Ακρίτες θα πάνε στην Τούμπα με στόχο να φύγουν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 20χρονος φορ στο Novasports

Για την πρεμιέρα της Skoda Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος πόσο μάλλον να πηγαίνεις μέσα στην Τούμπα για πρώτο επίσημο ματς. Πριν μερικές ημέρες δώσαμε κάποια παιχνίδια για το Europa League, τα οποία μας έδωσαν άλλη ψυχολογία και άλλες εμπειρίες, αλλά αυτό τελείωσε πλέον και κοιτάμε το πρωτάθλημα. Θα πάμε με όση ψυχολογία καλή έχουμε να παίξουμε στα ίσια μέσα στην Τούμπα και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για την εμπειρία του ακριτικού συλλόγου στην Ευρώπη:

«Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας γιατί η ομάδα έχει δείξει πως έχει βρει τον ρυθμό της, έχει βρει ομοιογένεια και νομίζω ότι αυτό ήταν μια βοήθεια για να ξεκινήσουμε πιο καλά το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι και ο ΠΑΟΚ έχει παιχνίδια στα πόδια του:

«Έπαιξε και ο ΠΑΟΚ ευρωπαϊκά παιχνίδια άρα λοιπόν θα δούμε ποιος είναι πιο έτοιμος και ποιος θέλει πιο πολύ το παιχνίδι. Και ποιος θα ξεκινήσει καλύτερα το πρωτάθλημα».

Για το πώς περιμένει αγωνιστικά το ματς:

«Όταν παίζεις μέσα στην Τούμπα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Θα γίνει σίγουρα ένα δυνατό ματς, ο ΠΑΟΚ θα έχει τη βοήθεια του κόσμου αλλά ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα δυνατό και καλό ματς».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο της ομάδας:

«Θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος όλη τη χρονιά. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: