Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Χωρίς «Κατσούρ», με Στοχ!!

Χωρίς τον τιμωρημένο Κώστα Κατσουράνη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με την Ξάνθη. Μέσα για πρώτη φορά σε επίσημο ματς ο Στοχ. Δείτε τους «εκλεκτούς» και τους «κομμένους».

Χωρίς «Κατσούρ», με Στοχ!
Το Σάββατο, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας και ο Χουμπ Στέφενς θέλει να δει την ομάδα του να ξεκινά με το δεξί και τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει στην διάθεσή του, με αρκετούς να μένουν εκτός. Ο Κώστας Κατσουράνης είναι τιμωρημένος από την περσινή σεζόν και θα απουσιάσει από το ματς με τους ακρίτες. Εξίσου απόντες θα είναι οι τραυματίες Βούκιτς, Γκαρσία και Κωνσταντινίδης, ενώ για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν οι Σπυρόπουλος, Πέλκας και Λόρενς.

Φυσικά, ανάμεσα στους 18 «εκλεκτούς» βρίσκεται για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι ο Μίροσλαβ Στοχ, τον οποίο περιμένουν πώς και πώς οι φίλοι του «Δικεφάλου του βορρά»!

Αναλυτικά, η 18άδα του ΠΑΟΚ:

Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: