Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Η συγκινητική υπόσχεση του Τζούκιτς!! (video)

Με ένα συγκινητικό βίντεο ο προπονητής της Βαλένθια, Μίροσλαβ Τζούκιτς, υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας ότι θα κάνει τα πάντα για να νιώσουν υπερήφανοι για τον σύλλογο.

Ένα από τα όμορφα βίντεο εν όψει μιας νέας χρονιάς παρουσίασε η Βαλένθια.

Οι «νυχτερίδες» έβαλαν τον προπονητή τους, Μίροσλαβ Τζούκιτς, στον ρόλο του πρωταγωνιστή με τον Σέρβο να κάνει μια βόλτα μέσα σε ένα εργοτάξιο μιλώντας για το παρελθόν του και πως έφτασε μέχρι τον πάγκο της ομάδας του Λεβάντε.

Στη συνέχεια ο 47χρονος κόουτς υποσχέθηκε στους οπαδούς πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να αξίζει κάθε ευρώ που θα δίνουν για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Τζούκιτς:

«Γεννήθηκα στο Σάμπας, ένα χωριό της πρώην Γιουγκοσλαβίας, το 1966. Προέρχομαι από μία ταπεινή οικογένεια της εργατικής τάξης. Όταν ήμουν 20, δεν ήξερα πιο θα είναι το μέλλον μου, ούτε αυτό της οικογένειάς μου. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούσα ένα όχημα σαν αυτό. Ξυπνούσα νωρίς και δούλευα πολύ σκληρά κάθε ημέρα, ώστε να βοηθήσω την οικογένειά μου, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς.

Ξέρω ότι αυτή η εποχή είναι δύσκολη, όπως ξέρω ότι δεν έχετε την ευκαιρία να βγάζετε τα προς το ζην με μία άξια δουλειά. Αν και η ζωή μου χαμογέλασε και σήμερα ζω το όνειρό μου, καταλαβαίνω ότι δεν ισχύει το ίδιο για όλους σας.

Γνωρίζω τι θυσίες κάνετε για να έρθετε και να υποστηρίξετε την ομάδα στο Μεστάγια. Γι’ αυτό σας υπόσχομαι ότι αυτή η θυσία θα αξίζει και δεν θα σας απογοητεύσουμε. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίτλους, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα παλέψουμε γι’ αυτούς. Θα δίνουμε και την ψυχή μας σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, ώστε να σας κάνουμε να νιώσετε υπερήφανοι για την ομάδα σας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: