Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

«Απέρριψα δύο ομάδες για να μείνω στην Τότεναμ»

Στην αποκάλυψη πως τον προσέγγισαν δύο σύλλογοι για να τον δελεάσουν να αφήσει την Τότεναμ για… χάρη τους και εκείνους τους απέρριψε, προχώρησε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας.

«Απέρριψα δύο ομάδες για να μείνω στην Τότεναμ»
Τους λόγους για τους οποίους παρέμεινε πιστός στην Τότεναμ, παρά το γεγονός πως τον προσέγγισαν δύο σύλλογοι για να τον αποκτήσουν, εξήγησε ο Αντρέ Βίλας – Μπόας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ποτέ δεν είχε την ευκαιρία στην –μικρή- προπονητική του καριέρα να μείνει για πάνω από ένα χρόνο σε κάποιον σύλλογο, και από τη στιγμή που του δόθηκε στον λονδρέζικο σύλλογο, το δέχθηκε με χαρά.

Επίσης, αν και τα δημοσιεύματα τους περασμένους μήνες τον ήθελαν στο στόχαστρο των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, εκείνος τόνισε πως είναι απολύτως ικανοποιημένος με όλα στα «σπιρούνια».

«Απέρριψα τις προσφορές επειδή ήταν η πρώτη μου ευκαιρία να ξεκινήσω μία δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε έναν σύλλογο. Νομίζω ότι θα μου δώσει ένα πλεονέκτημα να δοκιμάσω κάποια πράγματα που θέλω» ανέφερε ο 35χρονος και κατέληξε:

«Ο κόσμος εδώ μου έχει φερθεί πολύ θερμά, έχω ένα εξαιρετικό σύνολο παικτών, υπάρχουν φανταστικές εγκαταστάσεις και η άφιξη του Φράνκο (σ.σ Μπαλντίνι, νέος τεχνικός διευθυντής) μας φέρνει σε άλλο επίπεδο. Αυτά είναι τα πράγματα που μετρούν για εμένα. Σέβομαι απεριορίστως τον σύλλογο και τον πρόεδρο, και γι’ αυτό όταν ήρθαν και χτύπησαν την πόρτα μου ένας – δυο σύλλογοι, τους είπα ότι δεν ενδιαφέρομαι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: