Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Ο Βιεϊρίνια έδειξε στον ΠΑΟΚ τον τρόπο!

Η Βόλφσμπουργκ συνέτριψε 4-0 τη Σάλκε με τον Βιεϊρίνια να σκοράρει και να δείχνει τον… τρόπο στον ΠΑΟΚ εν όψει των play offs του Champions League. Τραυματίστηκε και ο Χούντελααρ. Το 2/2 η Μπάγερν.

Ο Βιεϊρίνια έδειξε στον ΠΑΟΚ τον τρόπο
Αδυναμίες που επιτρέπουν στον ΠΑΟΚ να ελπίζει σε πρόκριση στους ομίλους του Champions League εμφάνισε και πάλι η Σάλκε. Η ομάδα του Γενς Κέλερ ηττήθηκε με 4-0 από τη Βόλφσμπουργκ στη «Φολκσβάγκεν Αρένα» για τη δεύτερη αγωνιστική της Bundesliga, στο τελευταίο παιχνίδι πριν υποδεχτεί την Τετάρτη τον ΠΑΟΚ για τα play offs.

Ο… παλιόφιλος του «Δικεφάλου» Αντελίνο Βιεϊρίνια πέτυχε στο 61’ το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, με τους οποίους έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα και ο Λουίς Γκουστάβο που αποκτήθηκε χθες από την Μπάγερν. Οι «βασιλικοί μπλε» είχαν πολλά αμυντικά προβλήματα που παραμένουν άλυτα όσο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι εκτός μάχης. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Κλας-Γιαν Χούντελαρ τραυματίστηκε στο 43’ στο γόνατο και αντικαταστάθηκε.

Η σύνθεση της Σάλκε: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Σαντάνα, Χέβεντες, Φουχς, Χέγκερ, Τζόουνς, Φαρφάν (73’ Μέιερ), Ντράξλερ, Κλέμενς (63’ Πούκι), Χούντελαρ (46’ Ζαλάι).



Χωρίς να εντυπωσιάσει, η Μπάγερν έκανε το 2/2 νικώντας με 1-0 την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη με σκόρερ τον Μάριο Μάντζουκιτς.

Η Λεβερκούζεν με τον Κώστα Σταφυλίδη εκτός αποστολής πέρασε με 1-0 από τη Στουτγκάρδη διπλασιάζοντας επίσης τις νίκες της. Μάλιστα το νικητήριο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ του Ντάνιελ Σβάαμπ, που μέχρι το Μάιο ανήκε στις «ασπιρίνες».

Αίσθηση προκάλεσε ο θρίαμβος της Χόφενχαϊμ με 5-1 στο Αμβούργο, ενώ έξι βαθμούς έφτασαν η Μάιντς με την εκτός έδρας 2-1 επί της Φράιμπουργκ και η Βέρντερ χάρη στο 1-0 στη Βρέμη κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, για την οποία έμεινε στον πάγκο ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Αναλυτικά η δεύτερη αγωνιστική:

Σάββατο 17/8

Στουτγκάρδη-Λεβερκούζεν 0-1
(42’ αυτ. Σβάαμπ)

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 4-0
(55’ Κνόχε, 61’ Βιεϊρίνια, 68’ Νάλντο, 91’ Κλούτσκε)

Βέρντερ Βρέμης-Άουγκσμπουργκ 1-0
(63’ Εκίτσι)

Φράιμπουργκ-Μάιντς 1-2
(71’ Φράις-64’ Τσίμλινγκ, 68’ Μίλερ)

Αμβούργο-Χόφενχαϊμ 1-5
(44’ πεν. Φαν Ντερ Φάαρτ-5’, 78’ Φιρμίνο, 55’ Φόλαντ, 68’, 74’ Μοντέστ)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν 0-1
(13’ Μάντζουκιτς)

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 19:30

Κυριακή 18/8

Νυρεμβέργη-Χέρτα Βερολίνου 16:30
Ντόρτμουντ-Μπράουνσβαϊγκ 18:30
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: