Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

Του έκανε την καρδιά...περιβόλι!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μρντάκοβιτς, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Βέροια αν και βρέθηκε πίσω 2-0 και με δέκα παίκτες, πήρε την ισοπαλία 2-2 απέναντι στον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Του έκανε την καρδιά...περιβόλι
Αν δεν ήταν… αυτός τότε όλα θα ήταν καλά για τον Πλατανιά.

Ωστόσο, η Βέροια φαίνεται πώς βρήκε τον άνθρωπο για τα… δύσκολα, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ 2-0 και έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 76', είχε τον Μρντάκοβιτς να πετύχει δύο γκολ στο 62' και στο 85' και να της χαρίσει την ισοπαλία 2-2.

Οι Χανιώτες παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά και το γεγονός ότι προηγούνταν με δύο γκολ διαφορά, με τα τέρματα του Ναζλίδη στο 28' και του Γουνδουλάκη στο 41' δεν κατάφεραν μέσα στην έδρα τους να ξεκινήσουν με το…δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Το ματς


Αρκετά… μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα στην αναμέτρηση, καθώς τόσο ο Πλατανιάς, όσο και η Βέροια προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι Χανιώτες ήθελαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά η «βασίλισσα του Βορρά» έδειχνε να είναι πιο απειλητική. Μετά το πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν αρκετά την απόδοσή τους, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο πίεσαν για το γκολ.

Σε μία ανύποπτη φάση ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ, με τον Ναζλίδη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Τζημογιάννη και να κάνει στο 28ο λεπτό το 1-0. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ανήκε ολοκληρωτικά στους Χανιώτες, οι οποίοι κατάφεραν με τον Γουνδουλάκη στο 41’ να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Το 2-0 ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με το πόδι στο… γκάζι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς, θέλοντας να φτάσει σε ένα τρίτο τέρμα που ουσιαστικά θα «κλείδωνε» τη νίκη. Όσο περνούσαν τα λεπτά, όμως, οι Χανιώτες… κάθισαν σε αυτό το υπέρ τους 2-0, αφήνοντας χώρο στην Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» το εκμεταλλεύτηκε και στο 62ο λεπτό μείωσε με τον Μρντάκοβιτς και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Μετά το γκολ της Βέροιας ο Πλατανιάς πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και «πάγωσε» τον ρυθμό της αναμέτρησης, διατηρώντας χωρίς να απειλείται το προβάδισμά του. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 76’, καθώς ο Αποστολόπουλος δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τη Βέροια με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να… καθαρίσουν το παιχνίδι, αλλά απέναντί τους βρήκαν τον εξαιρετικό Αναστασόπουλο. Η μπάλα, όμως, τιμωρεί και η Βέροια με τον Μρντάκοβιτς και πάλι στο 85’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Το 2-2 παρέμεινε και η Βέροια, παρά τις δυσκολίες έφυγε από τα Χανιά με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Σέρα Ρούμπιο, Ιντζίδης, Φερνάντες, Ράφαελ, Αγκιλέρα, Στόλερ (65’ Σιώπης), Μπέλιτς, Μοράλ, Γουνδουλάκης, Ναζλίδης

Στον πάγκο: Περιστερίδης, Πόποβιτς, Γιακουμάκης, Ντεντάκης, Δημήτρης, Μαρτσάκης

Βέροια (Γκόραν Στεβάνοβιτς): Αναστασόπουλος, Τραπ, Βεργώνης (60’ Παυλίδης), Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Αποστολόπουλος, Μπαργκάν (57’ Καλτσάς), Σετεμέντες, Σεγκούντο (68’ Μάνος), Μοχάμεντ, Μρντάγκοβιτς

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Πλαβούκος
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: