Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Δικαιωμένος στον Άρη»

Αισιόδοξος για την φετινή πορεία της ομάδας μπάσκετ του Άρη και σίγουρος ότι έκανε την καλύτερη επιλογή που παρέμεινε, δήλωσε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ.

«Δικαιωμένος στον Άρη»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού φόργουορντ του Άρη:

-τις εμφανίσεις του Άρη στα φιλικά:

«Πιστεύω ότι σε μια ομάδα δεν υπάρχει ατομισμός. Κάποια ημέρα εγώ θα ξεχωρίσω και κάποια άλλη, ένας άλλος συμπαίκτης μου. Αυτή τη χρονιά, θέλουμε να είμαστε όσο πιο δεμένοι γίνεται. Αυτός είναι ο στόχος μας, είμαστε μια οικογένεια. Σε κάθε αγώνα ή προπόνηση, κάποιος άλλος θα ξεχωρίζει.Έτυχε να είμαι εγώ σε αυτά τα δύο πρώτα φιλικά. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Όλοι θα χαίρονται το ίδιο γι' αυτόν που θα ξεχωρίζει και θα είναι καλύτερος μέσω της ατομικής δουλειάς».

-την προσωπική του εξέλιξη:

«Έχω δουλέψει πολύ, αλλά δεν είναι ατομικός ο στόχος μου. Είναι ομαδικός. Πρέπει να φέρουμε τον Αρη εκεί που του αξίζει. Πρέπει ο Αυτοκράτορας να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Οπότε, ο καθένας μας θα δώσει το 100%,ώστε αυτό να το πετύχουμε. Νιώθω πανέτοιμος να πάρω ευθύνη, γιατί από πέρσι πήρα πάρα πολλές και σημαντικές εμπειρίες σε συλλογικό επίπεδο. Φέτος, πρέπει να τις αξιοποιήσω, όπως και την ευκαιρία που μου δίνει ο κόουτς, ώστε να παρουσιάσω και εγώ καλό πρόσωπο, αλλά και η ομάδα να έχει αξιόλογη και καλύτερη πορεία σε σχέση με πέρσι».

- την απόφασή του να παραμείνει στην ομάδα, παρά το γεγονός ότι είχε προτάσεις:

«Από την πρώτη στιγμή που πήρα αυτήν την απόφαση, νιώθω χαρούμενος. Εδώ είναι η οικογένειά μου, τα παιδιά με τα οποία είμαστε αρκετό καιρό μαζί. Νιώθω δικαιωμένος για την απόφασή μου, ήταν η πιο σωστή και ο χρόνος θα το επιβεβαιώσει».

-τον ρόλο του Μποχωρίδη στην παραμονή στους κίτρινους:

«Ο Λεύτερης έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Είναι ο αδερφός μου, αυτός που με στηρίζει. Όλα τα παιδιά, όμως, ο κόουτς, η Διοίκηση, αλλά και ο εκπληκτικός κόσμος της ομάδας έπαιξαν τον ρόλο τους, γιατί χωρίς όλους αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω μία τέτοια απόφαση τόσο ήρεμα. Ήταν δύσκολη, αλλά μιλούσα καθημερινά με τον Λευτέρη. Έπαιξε ο ίδιος πολύ μεγάλο ρόλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: