Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Ο κόσμος θέλει νούμερα»


Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης και του Aris Golden Club, Θωμάς Νικολός, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στα κοινά της ΚΑΕ και την προσπάθεια της διοίκησης για εξυγίανση.
Αναλυτικά όσα είπε:
nikolos«Ο Γκάλης δεν λειτουργεί σαν αξιοθέατο. Είναι ενεργό μέλος πλέον και δείχνει ότι έρχεται πιο κοντά. Είναι δικαιολογημένος ο ενδοιασμός που έχει γιατί ο κόσμος προσπάθησε να τον εκμεταλλευτεί με όχι και τόσο αγαθούς σκοπούς. Προς όφελος του Άρη είναι ο σκοπός ο μέγιστος.
Θα έρθει γύρω στις 18:00-18:30. Θα πάρει διαρκείας από την ΚΑΕ, θα δώσει το «παρών» στο Legend Store, και στη λέσχη στην Έκθεση. Μακάρι να γίνει… μποτιλιάρισμα».
Για την προσπάθεια ένταξης στο άρθρο 99: «Ολοκληρώθηκε ένας κύκλος που ξεκίνησε πριν ένα χρόνο που όταν ξεκίνησε δεν περίμενε κανείς να ολοκληρωθεί. Πρέπει να αποδώσουμε εύσημα στον Λευτέρη Αρβανίτη. Από το πρωί μέχρι το βράδυ να μην μπορείς να διαπραγματευτείς και να παρακαλάς για να βρεις το δίκιο σου. Όλοι οι πιστωτές έχουν νόμιμα συμβόλαια. Οι περισσότεροι από αυτούς, με λίγες εξαιρέσεις, ήταν θετικοί, μιλώντας εκ νέου μαζί τους, είπαν: «κόψτε μας από εδώ, ράφτε μας από εκεί» για να μας εξυπηρετήσουν. Αυτό δημιούργησε μια ομάδα πιστωτών που θα μπορούσαν να σου κάνουν το χειρότερο.
Το ποσοστό που έχουμε πιάσει σαν ΚΑΕ, αγγίζει το 70%. Είναι αρκετά μεγάλο. Είναι από τα πιο μεγάλα που έχω αντιμετωπίσει σε άρθρα 99. Χωρίς ωραιοποιήσεις. Αρχίζει μετά ο νέος «Γολγοθάς» με την είσοδο στο άρθρο 99. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση «show me the money».
Τώρα τα έσοδα που θα πάρουμε από NOVA και ΟΠΑΠ. Οι 200.000 είναι από τη NOVA. Δεν θα μπουν στα ταμεία μας, θα πάνε κατευθείαν για να καλύψουν χρέη. Το ελληνικό δημόσιο έχει διατηρήσει το υπερπρονόμιο να μην κουρεύει τις απαιτήσεις του, απλά διακανονίζει. Είναι καθαρά ορθολογική επιλογή του δημοσίου οι ρυθμίσεις. Προσπαθεί να διασφαλίσει την αποπληρωμή των οφειλομένων. Έρχεται σε αντιδιαστολή με την περίπτωση της ΑΕΚ. Οι διακανονισμοί του Άρη δεν έχουν τίποτα το χαριστικό. Αγελάδα που την αρμέγεις δεν την σκοτώνεις.
Νομίζω ο φάκελος μας είναι πλήρης. Την άλλη εβδομάδα θα εξεταστεί. Θα κάνουμε και μια απολογιστική συνέντευξη για αυτό. Πρέπει να γίνει ο έλεγχος έστω και αν βρεθούν ζητήματα φορολογικής φύσεως. Ο κόσμος δεν πείθεται ακόμα από όλα αυτά αν δεν δει τα νούμερα. Ο κόσμος έχει δει μόνο τα χρέη. Να δοθεί ένας απολογισμός να ξέρουμε τι έφυγε και πότε».
Τέλος, ενημέρωσε πως αύριο η πώληση των διαρκείας θα γίνεται στα μηχανήματα της CYTA στο Αλεξάνδρειο.


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: