Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΟΚ»


Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε για τη δουλειά που γίνεται στον Άρη κατά την προετοιμασία της ομάδας, τόνισε πως θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για το κύπελλο και δήλωσε πως το κλίμα στις τάξεις των “κιτρινόμαυρων” είναι εξαιρετικό.
athinaiouΑναλυτικά όσα είπε:
«Είμαστε εδώ γύρω στις 10 μέρες, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στη Φλώρινα. Παίξαμε δύο φιλικά με ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά, δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Χρειαζόμαστε δουλειά ακόμα, έχουμε βάλει πράγματα στο παιχνίδι μας, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά και στην άμυνα και στην επίθεση», είπε αρχικά.
Για την δική του παρουσία, αλλά και των νεαρών παικτών: «Είμαι από τους νέους στην ομάδα, αλλά με την βοήθεια και των υπόλοιπων παιδιών που βρίσκονταν στην ομάδα από πέρσι, όλοι κάνουν την δική μας ζωή, των καινούριων, πιο εύκολη. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι κυπέλλου, που είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς».
Για το κλίμα που υπάρχει: «Το μόνο σίγουρο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Έχει ήδη επιτευχθεί αυτό στον μεγαλύτερο βαθμό, μέρα με τη μέρα ερχόμαστε και πιο κοντά ο ένας τον άλλον, άλλωστε γι” αυτό ήρθαμε και εδώ στη Φλώρινα».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: