Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το αβαντάζ και η παγίδα του «Λούτσο»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για την ποιότητα του Φιγκερόα και τον Παναθηναϊκό που δεν πρέπει να βιαστεί με την χρησιμοποίηση του!
Ο Φιγκερόα υπέγραψε και πήγε και στο «Απήλιον» να δει τις νέες εγκαταστάσεις της ομάδας και φαίνεται ανυπόμονος, για να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα. Ο «Λούτσο» έχει ένα μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με τον περασμένο Γενάρη, όταν πρωτοήρθε στην ομάδα. Τώρα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν.
Τον περασμένο Γενάρη προερχόταν από τραυματισμό και υπήρξε αμφισβήτηση για την επιλογή του. Τώρα τον λατρεύει ο κόσμος ,ξέρει τι μπορεί να περιμένει από αυτόν είναι ο σταρ αυτής της νέας ομάδας και όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού θυμούνται το γκολ, που έβαλε στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απ'όπου ο Παναθηναϊκός παραλίγο να φύγει νικητής.
Οταν ήρθε τον Γενάρη ο «Λούτσο» δεν ήξερε πρόσωπα και καταστάσεις . Τώρα γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα, έχει ένα μεγάλο δέσιμο με τον κόσμο και ξέρει που έρχεται να παίξει. Το κυριότερο; Οταν θα μπει να παίξει στο πρώτο του ματς στην Λεωφόρο, όσα λάθη και αν κάνει θα εισπράξει το χειροκρότημα της εξέδρας. Στην πρώτη θετική ενέργεια, στο πρώτο γκολ θα βάλει στο γήπεδο... φωτιά.
Μεγάλη ιστορία αυτό για έναν ποδοσφαιριστή. Να μπαίνει στο γήπεδο και να ξέρει, ότι οι φίλοι της ομάδας του θα του συγχωρήσουν το όποιο λάθος μπροστά στην λατρεία, που έχουν για αυτόν. Ο Φιγκερόα είναι παίκτης, που ξεσηκώνει την εξέδρα και ειδικά στην Λεωφόρο, όπου το γήπεδο είναι μικρό και υπάρχει επαφή με τον κόσμο αναμένεται κάθε του γκολ να προκαλεί... σεισμό...
 Προσοχή όμως. Στον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα ίσως και κάτω από την πίεση των αποτελεσμάτων και να βιαστούν να τον χρησιμοποιήσουν. Διότι μετά κινδυνεύουν να τον χάσουν για καιρό με μυικό τραυματισμό. Και δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια. Ο Μπεργκ και ο Φιγκερόα είναι οι μοναδικοί αξιόπιστοι επιθετικοί, που έχει η ομάδα και σε αρκετά ματς ίσως χρειαστούν και οι δύο μαζί, για να βοηθήσουν στην κατάκτηση της νίκης...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: