Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Στοχ: «Νιώθω σαν να παίζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Χαρούμενος που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και έτοιμος να δώσει το 500% των δυνατοτήτων του για να βοηθήσει την ομάδα του παρουσιάστηκε ο Μίροσλαβ Στοχ.

Στοχ: «Νιώθω σαν να παίζω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»
Έτοιμος να δώσει το 500% των δυνατοτήτων του για να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μίροσλαβ Στοχ σε τουρκική ιστοσελίδα.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός τόνισε μάλιστα πως είναι τόσο χαρούμενος που αγωνίζεται στον «Δικέφαλο του βορρά» σαν να παίζει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν με την Φενέρμπαχτσε, χαρακτηρίζοντας τη δύσκολη, δεδομένου ότι δεν υπολογίζονταν από τον προπονητή του με αποτέλεσμα να αισθάνεται δυστυχισμένος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Όσον αφορά το μέλλον του τόνισε πως για να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να βρεθεί μία λύση, αφού το συμβόλαιο του με το τουρκικό σύλλογο λήγει το 2016.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «yenimesaj.com.tr»:

«Η πρόταση του ΠΑΟΚ περιελάμβανε πως θα έπαιζα συνεχώς και αυτό γίνεται τώρα. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε δεν με χρησιμοποιούσε και είχα πολλά προβλήματα απ΄ αυτό. Ήμουν απογοητευμένος, αισθανόμουν δυστυχισμένος και δεν είχα ηρεμία στο μυαλό μου.

Τώρα, είμαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ. Στην πραγματικότητα, θα ήθελα τα συναισθήματα που έχω τώρα, να τα είχα και στην Φενέρμπαχτσε. Νιώθω σαν να παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι στο 100% όταν δεν παίζω αλλά δίνω το 500% όταν είμαι στο γήπεδο Είμαι έτοιμος να δώσω το 500% των δυνάμεών μου για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το μήνυμά μου προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Το συμβόλαιό μου με τη Φενέρμπαχτσε έχει ισχύ μέχρι το 2016. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Για να μείνω και τα επόμενα δύο στον ΠΑΟΚ, πρέπει να βρεθεί μία λύση. Αυτή τη στιγμή όμως, είμαι συγκεντρωμένος μόνο στα παιχνίδια. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος στον ΠΑΟΚ τώρα.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάντως, είναι παθιασμένοι και τρελοί για την ομάδα τους. Η ατμόσφαιρα σε κάθε ματς στο γήπεδό μας, είναι στα αλήθεια φανταστική. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι στα μεγάλα παιχνίδια. Και στην Τουρκία βέβαια, οι οπαδοί είναι από τους πιο τρελούς στον κόσμο. Ζουν και αναπνέουν για να βλέπουν την ομάδα τους να κερδίζει και έχω καταλάβει ήδη πως το ίδιο ισχύει και για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: