Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ντράγκιτς: «Υπέροχη ομάδα η Ελλάδα»

Ο Γκόραν Ντράγκιτς ύμνησε την Ελλάδα και τόνισε την ανάγκη η Σλοβενία να περιορίσει τον Σπανούλη στο ματς του Σαββάτου.

Ντράγκιτς: «Υπέροχη ομάδα η Ελλάδα»
Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Ιταλίας ήταν ο Γκόραν Ντράγκιτς, αλλά τόνισε πως το έργο της Σλοβενίας το Σάββατο απέναντι στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολο.

«Τώρα έχουμε μπροστά μας την Ελλάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό ματς και να κοιτάξουμε μπροστά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ελληνική ομάδα είναι υπέροχη, έχουν εξαιρετικούς παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Ζήσης και ο Μπουρούσης. Το τεχνικό τιμ έχει ήδη παρακολουθήσει τους αντιπάλους. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης της Ελλάδας κι αν τον περιορίσουμε μπορούμε να πάμε καλά. Η ελληνική ομάδα έχει παίκτες που έχουν κατακτήσει πολλούς τίτλους και παίζουν στην Ευρωλίγκα», ανέφερε.

Για τη νίκη επί της Ιταλίας, ο γκαρντ των Σανς είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Η Ιταλία είναι καλή κι έξυπνη ομάδα. Ο Μπέγκιτς έκανε καταπληκτική δουλειά στην άμυνα θωρακίζοντας τη ρακέτα μας. Η υπεροχή μας στα ριμπάουντ έκανε τη διαφορά».

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, είχε επίσης έναν καλό λόγο για τον Μίρζα Μπέγκιτς και την ομάδα του. «Ήταν δύσκολη η προετοιμασία, γιατί πριν δύο εβδομάδες είχαμε παίξει φιλικό με την Ιταλία στο Κόπερ, χωρίς τον Ντατόμε. Δεν ήταν εύκολο να προετοιμάσεις ψυχολογικά την ομάδα. Οι Ιταλοί έχουν καλούς σουτέρ. Ο Μίρζα Μπέγκιτς μάς βοήθησε πολύ με την παρουσία του μέσα στη ρακέτα. Είναι καλό που περιορίσαμε τον Μπελινέλι και κυριαρχήσαμε στα ριμπάουντ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: