Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Γκρίνια Πιανιτζάνι για τη διαιτησία!

Παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Σλοβενία είχε ο προπονητής της Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Γκρίνια Πιανιτζάνι για τη διαιτησία
Για ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι της Σλοβενίας μίλησε ο προπονητής της Ιταλίας, Σιμόνε Πιανιτζάνι, μετά την ήττα της ομάδας του.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα για μας ήταν τα ριμπάουντ. Οι αντίπαλοί μας πήραν πολλά ριμπάουντ. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, κάτι στο οποίο δεν είχαμε αντίσταση. Έπρεπε να πάρουμε περισσότερα φάουλ και να πάμε περισσότερες φορές στις βολές. Εμείς δεν τα παρατήσαμε, παλέψαμε μέχρι το τέλος και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, ειδικά για τους φίλους της Σλοβενίας. Για μας είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά θα προσπαθήσουμε ως το τέλος. Έχουμε μπροστά μας την Κροατία, που είναι πολύ δυνατή ομάδα», ανέφερε.

Για την κακή βραδιά του Μάρκο Μπελινέλι είπε: «Προσπάθησε να βοηθήσει την ομάδα. Έχασε κάποια σουτ που τις περισσότερες φορές βάζει. Προφανώς ήταν ο στόχος της αντίπαλης άμυνας, για μένα σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσε να πάρει φάουλ. Όμως δεν στέκομαι στην απόδοση ενός παίκτη, αλλά στην παρουσία όλης της ομάδας».

Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είπε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Περιμέναμε ένα σκληρό παιχνίδι, χάσαμε πολλά ριμπάουντ κι εκεί πιστεύω πως κρίθηκε το παιχνίδι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: