Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μιλάει για όλους και για όλα ο Ηλιάδης!!

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την προσεχή Τρίτη (17/09) η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, που θα κάνει τον απολογισμό της μέχρι τώρα θητείας της.

Μιλάει για όλους και για όλα ο Ηλιάδης
Τα χαρτιά του θα ανοίξει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Δημήτρης Ηλιάδης, στη συνέντευξη Τύπου, που θα παραχωρήσει η διοίκηση της ομάδας την ερχόμενη Τρίτη (17/09) στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σε αυτή, αναμένεται να αναφερθεί σε όλα τα θέματα, που απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν την ομάδα και αφορούν τόσο το αγωνιστικό, όσο και το οικονομικό κομμάτι.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Τρίτη (17/09) στις 16:00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Δικαίωμα εισόδου στην αίθουσα έχουν μόνοι οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, καθώς και τα μέλη της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. και του Π.Σ.Α.Τ.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους την κάρτα διαπίστευσης ή την ταυτότητα γιατί θα τους ζητηθεί κατά την είσοδό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: