Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Καραθανάσης: «Απογοήτευση για ερασιτέχνη, στήριξη σε Χαλκίδη»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Χρήστος Καραθανάσης, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για την απόφαση του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού να μη δεχθεί τη νέα του πρόταση, ενώ δηλώνει την στήριξή του στο δύσκολο έργο που ανέλαβε ο Παναγιώτης Χαλκίδης μιλώντας με τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπό του.

«Η απόφαση του Δ.Σ. του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός για απόρριψη της ολοκληρωμένης, κοστολογημένης, χρονολογημένης και συνοδευόμενης από εγγυήσεις, τελικής πρότασής μου για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού, υπέρ μιας «πρότασης» που δεν έχει κανένα από τα απαραίτητα αυτά συστατικά κάθε σοβαρής προσπάθειας, είναι πλέον στην κρίση των Σερραίων φιλάθλων», ανέφερε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Οι προφάσεις αμέτρητες, τα επιχειρήματα αστεία («εγγύηση είναι τα ονόματά μας»), το γεγονός ένα: η ομάδα ξεκινά χωρίς επαρκή χρηματοδότηση, με θολό όραμα και χωρίς σχέδιο διότι, ο μόνος όρος που έθεσα, δηλαδή ο Πανσερραϊκός να ανοίξει τις πόρτες του στην Κοινωνία, είναι κάτι το αδιανόητο για τη σημερινή Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Μετά από αυτά, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τη λύπη μου, όχι μόνο για το γεγονός ότι δε μου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσω τα όνειρα των φίλων του Πανσερραϊκού μας, που είναι και δικά μου όνειρα, όσο και για το διαφαινόμενο μέλλον της ομάδας.

Μόνη αχτίδα ελπίδας ο ορισμός του κου Παναγιώτη Χαλκίδη ως Εφόρου του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος, από την αρχή της μεγάλης περιπέτειας στην οποία μπήκε ο Πανσερραϊκός από την Άνοιξη, επέδειξε την πιο σοβαρή και υπεύθυνη στάση. Εύχομαι στον Πανσερραϊκό, αλλά και προσωπικά στον κύριο Χαλκίδη, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα και θα είμαι ηθικά δίπλα του στην τεράστια ευθύνη που ανέλαβε με αυτοθυσία, κάθε επιτυχία», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: