Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εζίλ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»

Την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως παίκτης της Άρσεναλ παραχώρησε ο Μεσούτ Εζίλ, θέτοντας υψηλούς στόχους με τους «κανονιέρηδες», ενώ απάντησε και στα σχόλια του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Εζίλ: «Μπορούμε το πρωτάθλημα»
Τα… αποκαλυπτήρια στον Τύπο έκανε το δεύτερο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ μέσα στο καλοκαίρι, Μεσούτ Εζίλ.

Ο Γερμανός μέσος βρισκόταν με την εθνική του ομάδα για τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και κατά την επιστροφή του παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου.

Έχοντας επικεντρώσει το ενδιαφέρον του μόνο στους «κανονιέρηδες», ο 24χρονος υποσχέθηκε πολλή δουλειά στο άμεσο μέλλον, καθώς το σύνολο του Αρσέν Βενγκέρ «έχει πολύ ταλέντο» και πρέπει να το… αξιοποιήσει «παίζοντας ελκυστικό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο» καθώς επίσης «φτάνοντας σε επιτυχίες».

Ο επιτελικός μέσος ανέφερε για την Άρσεναλ:

«Σίγουρα. Φυσικά και μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Ο κάθε παίκτης θέλει να είναι επιτυχημένος στην Άρσεναλ, η οποία είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο.

Βεβαίως και θέλουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό με αυτήν την ομάδα και γι’ αυτό δουλεύουμε. Θα είναι δύσκολο γιατί το πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό στον κόσμο, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε σε επιτυχίες.

Θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο που θα ελκύει τα βλέμματα, αλλά ταυτοχρόνως θα είναι και αποτελεσματικό. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίτλους, αλλά μπορώ να βεβαιώσω ότι η ομάδα θα δώσει όλο της το είναι για να τα καταφέρει».

Ωστόσο δεν ξέχασε και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ερωτηθείς για τα σχόλια του Φλορεντίνο Πέρεθ, ότι είναι «γυναικάς» και το είχε παρακάνει με τη νυχτερινή ζωή, απάντησε τονίζοντας:

«Δεν θέλω να πω κάτι κακό για τη Ρεάλ, γιατί πέρασα τρία επιτυχημένα χρόνια εκεί. Έκανα σπουδαίες φιλίες και καταφέραμε πολλά πράγματα. Ο κόσμος που με ξέρει, ξέρει τι επαγγελματίας είμαι. Αλλά θα σας πω το άλλο. Δείτε τον αριθμό των αγώνων που έπαιξα (σ.σ 159). Πώς γίνεται κάποιος που δεν δείχνει επαγγελματική συμπεριφορά να παίξει τόσα παιχνίδια;».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: