Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Έτσι θα κερδίσουμε…»

Προβλήματα, πλέον, δεν έχει και έτσι ο Παύλος Δερμιτζάκης καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει Αστέρα Τρίπολης με πρωταρχικό στόχο το γκολ και μετά, φυσικά, το τρίποντο.

«Έτσι θα κερδίσουμε…»
Τακτική και μόνο τακτική είχε το πρόγραμμα στην προπόνηση του ΟΦΗ, την Πέμπτη. Οι Κρητικοί, αναζητούν το πρώτο τους γκολ στην Σούπερ Λίγκα και φυσικά την πρώτη τους νίκη στο «σπίτι» τους.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του, είδαν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι και να προπονούνται, πράγμα που τους «λύνει» τα χέρια, ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Ο Μακεδόνας τεχνικός, ο οποίος πέρσι κέρδισε τους Αρκάδες στην Κομοτηνή, θα έχει και τον Θανάση Παπάζογλου και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, οι οποίοι ενισχύουν την μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης, αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και τρόπους με τους οποίους μπορούν οι Κρητικοί να διασπάσουν την άμυνα του Αστέρα και φυσικά να φτάσουν στο γκολ.

Επόμενο ραντεβού των παικτών του ΟΦΗ, είναι την Παρασκευή, με την προπόνηση να γίνεται στο «Γεντί Κουλέ» στις 18:00 το απόγευμα. Νωρίτερα, υπάρχει προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: