Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μανουσέλης: «Είχαμε ρόλους»

Η επιστροφή του Σπανούλη μετά τον τραυματισμό του, βοήθησε στο να υπάρχουν και πάλι ξεκάθαροι ρόλοι στην Εθνική ομάδα επεσήμανε ο Μάνος Μανουσέλης στον NovaΣΠΟΡ Fm 94.6 για την νίκη επί της Ισπανίας.

Μανουσέλης: «Είχαμε ρόλους»
Ξεκάθαροι ρόλοι, βάσει των αρχικών προγραμματισμών που είχαν γίνει με την επανένταξη του Σπανούλη από τον τραυματισμό του έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην νίκη της Εθνική με την Ισπανία τόνισε ο Μάνος Μανουσέλης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου Μανουσέλη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Αντώνη Πανούτσο:


-για την αλλαγή στην εμφάνιση της Εθνικής:
«Ήταν διαφορετικό το μυαλό μας. Οι παίκτες όταν βλέπουν ντο πρόγραμμα λένε… «Φιλανδία χαλαρά. Ισπανία θα γίνει χαμος». Η ομάδα μας συνειδητά έκανε κάποια πράγματα. Έπρεπε να υπάρχουν σημεία που οι βασικοί θα έπρεπε να ξεκουραστούν και άλλα που θα έπρεπε να παίξουν για να κλειδώσουν το ματς.
Τα καταφέραμε γιατί είχαμε ρόλους. Ο Καββαδάς δηλαδή ακόμη και τα φάουλ που έκανε ήταν στο πρόγραμμα. Το πρόβλημα είναι ότι ο Σπανούλης προερχόταν από τον τραυματισμό. Υπήρχε μια αναμπουλούλα στους ρόλους με την είσοδό του και πάλι στο παιχνίδι με την Φινλανδία. Και έπαιξε ρόλο αυτό. Με την επανένταξη του Σπανούλη στο ροτέισον επανήλθαν όλα στο ρόλο τους στο ματς αυτό.

-για τον Φώτση και τα λίγα λεπτά συμμετοχής του:
«Όλοι ασχολούμαστε με τον Φώτση. Κάπου θα είναι προσβλητικό να γίνεται αναφορά σε παίκτες που δεν παίζουν. Η επιλογή που έκανε ο Τρινκιέρι σε παίκτες με τρεις παίκτες σε κάθε θέση ήταν λογικό να προκαλέσει ερωτηματικά σε κάποιους. Ο Τρινκιέρι πήρε τους καλύτερους. Θεώρησε ότι ο Περπέρογλου θα του δώσει περισσοτερα από αυτά που ζητά από κάποιον άλλο και τον πήρε. Θα κριθεί για την επιλογή του. Νομίζω ότι στην πορεία θα αγχωθούμε με την ιστορία με τους κοντούς. Είναι πρόβλημα ο μικρός τους αριθμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: