Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Στηρίζει το πλάνο του Ντάικ η Πρέμιερ Λιγκ!

Την στήριξή της στο πλάνο του προέδρου της FA, Γκρεγκ Ντάικ, για… αγγλοποίηση του πρωταθλήματος, έδωσαν οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ.

Στηρίζει το πλάνο του Ντάικ η Πρέμιερ Λιγκ
Οι πρόεδροι των 20 συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της FA, Γκρεγκ Ντάικ, κατά την οποία συμφωνήθηκε να στηριχθεί το πλάνο της Ομοσπονδίας για την καλύτερη ανάπτυξη των Άγγλων ποδοσφαιριστών με σκοπό την ενδυνάμωση της εθνικής ομάδας.

Ο Ντάικ ανησυχεί για τον μικρό αριθμό των Άγγλων παικτών σε τοπ επίπεδο στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και τα αποτελέσματα που έχει αυτό στα «τρία λιοντάρια».

Ο πρόεδρος της Πρέμιερ Λιγκ, Άντονι Φράι, ανέφερε:

«Απ’ ό,τι φάνηκε από τις συζητήσεις που είχαμε, υπάρχει η επιθυμία των συλλόγων της Πρέμιερ να υπάρξει μεγαλύτερος αριθμός Άγγλων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα. Αυτό θα έρθει μέσα από τις ακαδημίες, οι οποίες θα αναπτύξουν παίκτες που θα μπορούν να σταθούν τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά και σε αυτές με την εθνική».

Από την πλευρά του ο Ντάικ πρόσθεσε:

«Ο σκοπός της ομιλίας μου όσον αφορά την εξέλιξη και την πρόοδο των Άγγλων ποδοσφαιριστών, ήταν για να ανακαλύψουμε γιατί υπάρχουν ολοένα και λιγότεροι Άγγλοι σε τοπ επίπεδο και ένας τρόπος για να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την αντιμετώπιση των συλλόγων της Πρέμιερ πάνω στο θέμα. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε συμπαγείς τρόπους για να βελτιώσουμε το ταλέντο των νεαρών».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: