Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Απέτυχε η διοίκηση»


Ο Κώστας Χαριτονίδης τεχνικός διευθυντής της ομάδας Βόλεϊ του Άρη ο οποίος θα συμμετέχει  και στη διοίκηση πρωτοδικείου του ΑΣ Άρη μίλησε στον Arena FM 89,4.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
image_resizer«Είναι δύσκολα τα πράγματα, όλες βέβαια οι ομάδες  έχουν δυσκολίες, ένα παραπάνω ο Άρης. Δυσκολίες που δημιουργήθηκαν με την πάροδο των χρόνων, δεν έγινε κάτι χθες και σήμερα. Για αυτό το λόγο ζήτησε το σώμα να πάμε σε διοίκηση πρωτοδικείου για να μπορέσουνε τουλάχιστον αυτοί που θα βγουν να φροντίσουνε να μην υπάρχει τίποτα το μεμπτό όσο διοικούν και να δούμε πως θα γίνει να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο των οικονομικών χρεών που έχει».
Για την ένταση  στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο: «Εγώ σέβομαι όλους αυτούς που έχουν ασχοληθεί με τον Άρη, είτε πετύχανε είτε αποτύχανε γιατί τουλάχιστον προσπάθησαν, αλλά το ρεζουμέ της υπόθεσης ακόμα και του συνδέσμου ήταν, όταν κάτι διοικείται από κάποιους ανθρώπους και δεν πάει καλά γιατί να θέλουν να είναι ξανά, και είναι αποδειγμένο ότι δεν πήγαν καλά. Έπρεπε να φύγει δηλαδή ο κ. Παπαδόπουλος. Πρέπει να σταματήσει αυτό με τις φιλίες, το θέμα είναι να προσφέρεις έργο».
Για τον αν είναι έτοιμοι να διοικήσουν: «Ο Θωμάς ο Γιώτας έχει οράματα και έχει και την τρέλα και την διάθεση να τραβήξει το καράβι. Δεν ξέρω αν θα τα πάει καλά, εγώ πάντως πιστεύω ότι θα τα πάει. Όταν βλέπεις ένα καράβι αγκυροβολημένο πρέπει να κάνεις κάτι για να το τραβήξεις. Αυτά έλεγα και χθες στην συνέλευση».
Για το βόλεϊ: «Κάναμε μια προσπάθεια, άμα δεν το κάναμε δεν θα είχαμε ομάδα, θα ήταν διαλυμένα όλα, και ευελπιστούμε ότι θα τα πάμε και καλά».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: