Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτοί στηρίζουν την ΑΕΚ!

Η φανέλα ήταν, είναι και θα είναι πάνω απ’ όλα. Εκτός αυτής όμως, η ΑΕΚ παρουσίασε την Πέμπτη και τους χορηγούς που θα τη συνοδεύσουν στην πορεία της αναγέννησής της.

Αυτοί στηρίζουν την ΑΕΚ
Τα βλέμματα των φίλων της ΑΕΚ την Πέμπτη ήταν στραμμένα στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.

Εκτός της καινούργιας φανέλας όμως, η «Ένωση» παρουσίασε και τους χορηγούς που θα τη συνοδεύσουν στη δύσκολη πορεία της αντεπίθεσής της.

Μετά τη λαμπρή εκδήλωση λοιπόν στο «Intercontintental», όπου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι απ’ όλους τους φετινούς υποστηρικτές της ομάδας, η ΑΕΚ εξέδωσε και ανακοίνωση που τους παρουσιάζει.


Σε αυτήν αναφέρει αναλυτικά

«Το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ παρουσίασε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Intercontinental την επίσημη εμφάνιση της ομάδας καθώς και τους νέους της χορηγούς και υποστηρικτές συνοδοιπόρους στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Παρουσία του κου Δημήτρη Μελισσανίδη, της Διοίκησης, παικτών και στελεχών της ομάδας η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους:

Puma
ΟΠΑΠ
Fujitsu
Τράπεζα Πειραιώς
Lancia
Carrefour
Novasports
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών
Sixt
Gs Travel
Valsamidis
Διος
Printerland
Γευσήνους
Στεργιόπουλος
Οικολογική Α.Ε

Στην εκδήλωση, εκτός του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, παρευρέθησαν ο κος Γιώργος Μελισσανίδης, ο κος Σάμι Φάϊς, ιδιοκτήτης της Sportswind η οποία αντιπροσωπεύει την Puma, ο κος Γιώργος Φειδάκης ιδιοκτήτης της Fujitsu και ο κος Πάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Forthnet.

Επίσης οι κύριοι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Άκης Ζήκος, Βασίλης Δημητριάδης και Νίκος Πανταζής. Από την πλευρά των παικτών της ομάδας οι Ντακόλ, Κορδέρο, Τσιρίλο, Πόποβιτς, Βούρας, Μπρέσεβιτς, Παυλής, Γεωργέας και Ανάκογλου.

Στο πάνελ της παρουσίασης κάθισαν ο γενικός διευθυντής Γιώργος Ρόκκας, η διευθύντρια επικοινωνίας Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής μάρκετινγκ της Puma Γιώργος Μητρόπουλος, το μέλος του ΔΣ του ΟΠΑΠ Γρηγόρης Φελώνης, ο διευθυντής μάρκετινγκ-επικοινωνίας του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς Γιάννης Ρόκκας, ο διευθυντής μάρκετινγκ της Fujitsu Μάριος Δελεβάντε και ο διευθυντής μάρκετινγκ της Lancia Γιώργος Σουφέρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: