Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Στόχος του ΠΑΟΚ ο πρωταθλητισμός»

Την πρώτη του συμμετοχή ως παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιήσει κόντρα στη Βέροια ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός.

«Στόχος του ΠΑΟΚ ο πρωταθλητισμός»
Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο διεθνής αριστερός μπακ ξεκαθάρισε ωστόσο πως χρειάζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά» να παίρνει κάθε ένα ματς ξεχωριστά κι έτσι θα καταφέρει να φτάσει ψηλά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Τζαβέλλας στη Nova:

«Εμείς κάναμε σίγουρα αυτό που έπρεπε να κάνουμε, πήραμε τους έξι βαθμούς σ' αυτά τα δυο παιχνίδια και το ίδιο θα κάνουμε και τον Οκτώβρη. Από εκεί και πέρα εφόσον δεν είναι στο χέρι μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή κάτι άλλο. Είμαστε στεναχωρημένοι που η Βοσνία δεν έκανε 'γκέλα' μέσα στη Σλοβακία και πέρασε αλλά τί να κάνουμε; Η ζωή συνεχίζεται. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα πάμε στο Μουντιάλ. Αν όχι θα πάμε το Νοέμβρη στα μπαράζ και θα το κάνουμε εκεί».

Η χρονική στιγμή δείχνει να είναι πολύ ιδιαίτερη για σένα, με δεδομένο ότι επέστρεψες κι ως βασικός - στον πλέον πρόσφατο αγώνα - στην Εθνική, γύρισες στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ με μεγάλη προσπάθεια κι αμοιβαίο ενδιαφέρον συνεργασίας από τις δυο πλευρές. Πώς το εισπράττεις όλο αυτό σε προσωπικό επίπεδο;

«Είναι μια μεταγραφή την οποία την ήθελα, το έχω ξαναπεί. Από εκεί και πέρα ελπίζω να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ για να καταφέρει να φτάσει στους στόχους της».

Πρώτη - ουσιαστική - προπόνηση πριν από λίγο (σ.σ. η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης), πώς σε υποδέχτηκαν οι νέοι σου συμπαίκτες;

«Εντάξει, σίγουρα είναι εδώ όλα τα παιδιά από την Εθνική ομάδα, είναι πάρα πολλά παιδιά, γνωρίστηκα και με τους νέους, όλα καλά».

Αν σου ζητηθεί το Σάββατο να πάρεις χρόνο συμμετοχής, ακόμη και να ξεκινήσεις στον αγώνα με τη Βέροια είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

«Ναι, είμαι μια χαρά, ελπίζω όσο περισσότερο μπορώ να βοηθήσω».

Όπως έχει δει ή βλέπεις την ομάδα, ποια είναι τα σχέδιά σας για τη φετινή σεζόν;

«Ο ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν έχει πιστεύω έναν και μόνο στόχο, τον πρωταθλητισμό. Πρέπει όμως να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, εβδομάδα μ' εβδομάδα και μόνον έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε ψηλά».

Αγωνίζεσαι σε μια θέση που ο συναγωνισμός έχει να κάνει με τον Λίνο. Η άποψή σου για τον Βραζιλιάνο, πλέον συμπαίκτη σου;

«Ο Λίνο - νομίζω - για μένα είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ που έχει τα τελευταία χρόνια το ελληνικό πρωτάθλημα. Μου αρέσει ο συναγωνισμός, έχω μάθει να ζω μ' αυτόν στο εξωτερικό τόσα χρόνια κι ελπίζω να καταφέρω όσο μπορώ να παίξω κι εγώ και να πάμε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: