Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ρούντι Φερνάντεθ: «Έπαιξαν τα ρέστα τους οι Έλληνες»

Με όρους πόκερ προσπάθησε να δώσει το στίγμα της ήττας από την ελληνική ομάδα, στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο Ρούντι Φερνάντεθ

Ρούντι Φερνάντεθ: «Έπαιξαν τα ρέστα τους οι Έλληνες»
Ο άσος της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, υπογράμμισε πως η ομάδα του έκανε παρόμοια λάθη, με το παιχνίδι κόντρα στη Σλοβενία, εξηγώντας: «Ήταν όπως απέναντι στη Σλοβενία. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολα. Η Ελλάδα έπαιζε τα ρέστα της και καταλήξαμε να την "πληρώσουμε"». Γνωρίζαμε πως θα έπαιζε καλά κι εμείς της το επιτρέψαμε».

Ο Ρούντι τόνισε πως η Ισπανία έκανε καλή εμφάνιση για 35 λεπτά, αλλά δεν έβαλε κάποια κρίσιμα σουτ στο τέλος: «Είμαστε απογοητευμένοι, επειδή κάναμε καλή εμφάνιση για 35 λεπτά, αλλά έπειτα χάσαμε μερικά καλά σουτ, ενώ έπρεπε να ήμαστε και πιο δυνατοί στην άμυνα. Πρέπει να διδαχθούμε απ' αυτές τις καταστάσεις και να μην επαναληφθούν».


Μουμπρού: «Μας έλειψε ο Γκασόλ»

Τα γρήγορα φάουλ του Μαρκ Γκασόλ αποσυντόνισαν την Ισπανία κι έπαιξαν ρόλο στην ήττα από την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Άλεξ Μουμπρού.

Η καθήλωση του Μαρκ Γκασόλ στον πάγκο από νωρίς με φάουλ «πλήγωσε» την Ισπανία απέναντι στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο Άλεξ Μουμπρού.

«Η Ελλάδα πήρε μια σημαντική νίκη κι εμείς έχουμε τώρα την ανάγκη να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς. Μας έλειψε πολύ ο Γκασόλ, όταν φορτώθηκε με φάουλ, και από εκεί που είχαμε τον πλήρη έλεγχο οι αντίπαλοί μας κατάφεραν να επιστρέψουν στο ματς. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να βελτιωθούμε», ανέφερε ο φόργουορντ της Μπιλμπάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: