Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Πρώτη… μούρη στην Αγγλία ο Εζίλ! (pics)


Οι περισσότερες εφημερίδες στη Μεγάλη Βρετανία ασχολούνται με τις δηλώσεις του Μεσούτ Εζίλ κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Άρσεναλ.

Πρώτη… μούρη στην Αγγλία ο Εζίλ (pics)
Κάθε φύλλο δίνει μία διαφορετική διάσταση σε αυτά που δήλωσε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός και προσπαθεί να αναδείξει τη σπουδαιότητα που έχει για τους «κανονιέρηδες» η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Δείτε τι γράφουν οι εφημερίδες στο Νησί

Guardian: «Από την άμυνα στην επίθεση ο Εζίλ. Η μεταγραφή ρεκόρ της Άρσεναλ διαψεύδει τις φήμες για αντιεπαγγελματικό χαρακτήρα και θέτει στόχο την κατάκτηση τίτλων».

inner

Telegraph: «Δεν με σεβάστηκαν στη Ρεάλ. Ο Εζίλ αποκαλύπτει ότι έπρεπε να μεταγραφεί στην Άρσεναλ, αφού είχε πρόβλημα με τον ισπανικό σύλλογο».

inner

Daily Star: «Εζίλ – Δεν είμαι playboy. Ο νέος παίκτης των “κανονιέρηδων” διαψεύδει όσους τον κατηγορούν ότι είναι γυναικάς».

inner

Daily Mirror: «Εζίλ – Η Ρεάλ με έκανε τρελό – Ο παίκτης κατηγόρησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του».

inner

Times: «Ο Εζίλ κρατάει το κλειδί της επιτυχίας στο πλάνο του Βενγκέρ – Ο προπονητής της Άρσεναλ άφηνε να εννοηθεί πως θα υπάρξουν και άλλες ιχυρές μεταγραφές στο μέλλον».

inner

Daily Mail: «Δικάστε τον Εζίλ – Το μέλλον μου στηρίζεται στην επιτυχία αυτής της νέας ομάδας, δήλωσε ο Βενγκέρ».

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: