Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Βούτηξαν στα βαθιά»


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Αρτούρ Λεκμπέλο, μίλησε στον Arena Fm 89,4 για το δίδυμο Μιλίνκοβιτς-Λόντσαρ που ανέλαβε τις τύχες των «κιτρινόμαυρων».
lekbelloΠαράλληλα, αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο κόσμος θα κάνει υπομονή και θα στηρίξει την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Με τον Λόντσαρ θυμάμαι τις πρώτες μέρες τον έβλεπες και δεν σου γέμιζε το μάτι. Σε  κάθε προπόνηση και αγώνα βελτιωνόταν. Δεν ήταν τυχαίος παίκτης. Βοήθησε την ομάδα, ήταν ένας σκόρερ. Ο κόσμος τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και αγαπήθηκε από αυτόν. Σχεδόν κάθε χρόνο βρισκόμαστε στις διακοπές όταν κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και τα λέμε για την ομάδα», είπε αρχικά.
Ενώ πρόσθεσε: «Δεν υπήρχε φορά που ερχόταν στη Θεσσαλονίκη να μην πάει στο Ν. Ρύσιο. Πάντα ενδιαφερόταν. Με πήρε τηλέφωνο όταν ήμουν υπεύθυνος υποδομής στις ακαδημίες και μου ζήτησε να έρθει στο γήπεδο. Πήγαμε στο sports cafe και έβγαλε μερικές φωτογραφίες για να τις πάει στη Σερβία.
Δεν ήμασταν μόνο μια καλή ομάδα, ήμασταν μια καλή παρέα. Πηγαίναμε πάντα μαζί «πακέτο» 10-15 παίκτες για καφέ. Ήμασταν μια οικογένεια. Ο ένας βοηθούσε τον άλλον. Σαν αδέρφια. Κάναμε τα πάντα μαζί».
Για την πορεία του Άρη μέχρι τώρα: «Η κλήρωση φάνηκε βολική ξεκινώντας με τον Απόλλων Σμύρνης που φέτος ανέβηκε. Πιστεύαμε θα βοηθούσε κάτι που δεν συνέβη. Έγιναν πολλά λάθη στην αμυντική συμπεριφορά. Και στα τρία ματς ο Άρης είχε την κακή τύχη να δεχτεί γκολ από την αρχή. Είναι δύσκολο να ανατρέψεις το σκορ μετά. Πάντα ο Άρης μέχρι τώρα ήταν με την πλάτη στον τοίχο».
Για τα λάθη που έφεραν τον Άρη σε αυτό το σημείο: «Είναι εύκολο να κατηγορείς μετά τα γεγονότα (σ.σ. για τον Χατζηνικολάου). Ήταν και ατομικά λάθη. Το πρώτο γκολ ήταν λάθος από στημένη φάση. Το δεύτερο πάλι από λάθος του Κύργια. Το τρίτο γκολ πάλι από λάθος του Πουλίδα. Στο επόμενο πάλι λάθος του Διούδη σε στημένη φάση. Στο τρίτο παιχνίδι και εκεί έγιναν ατομικά λάθη. Με τη σειρά αν τα πάρεις είναι πολλά και δεν είναι δυνατόν να έχεις τύχη με τόσα λάθη».
Για το αν η αλλαγή προπονητή θα βοηθήσει τον Άρη: «Συμβαίνει πάντα αυτό σε μια ομάδα όταν αλλάζει ο προπονητής. Οι παίκτες δείχνουν ζήλο στην προπόνηση. Έχουν χρησιμοποιηθεί όλοι οι παίκτες. Δεν έχουν παράπονο. Είναι ρίσκο που πήραν οι Μιλίνκοβιτς και Λόντσαρ. Πέφτουν κατευθείαν στα βαθιά. Ο Μπουγιουκλής τους έχει ενημερώσει σίγουρα. Αλλιώς θα ήταν να ξεκινήσουν από την προετοιμασία. Τώρα σε 3 μέρες τους ζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι νωρίς. Αν κάτι πάει στραβά δεν θα τους φορτωθούν ευθύνες επειδή ήρθαν πρόσφατα. Δεν μιλάμε για ένα προπονητή που έχει περάσει η ηλικία του και ήρθε για να κολλήσει ένσημα. Ήρθε να ξεκινήσει μια νέα καριέρα. Μπράβο και στους δύο που αναλαμβάνουν σε τέτοια δύσκολη στιγμή. Τους εύχομαι να έχουν τύχη και να φέρουν καλό αποτέλεσμα. Στη συνεχεία θα έχουν χρόνο για να κάνουν περισσότερα πράγματα».
Ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ο κόσμος πάντα στα δύσκολα είναι στο πλάι της ομάδας. Υπήρχε μεγάλη συμμέτοχη μέχρι τώρα. Και εκτός έδρας δεν του δόθηκαν εισιτήρια. Οι παίκτες πρέπει να αποβάλουν το άγχος. Ξέρουμε πως ο Άρης έχει πολλά καινούργια πρόσωπα φέτος. Δεν θέλω να το δουν το παιχνίδι αυτό σαν το τελευταίο. Δεν πρέπει να ισχύει από τώρα το «κάθε ματς τελικός». Πρέπει να έχει υπομονή η ομάδα και ο κόσμος. Πιστεύω ο κόσμος θα κάνει υπομονή και θα βοηθήσει την ομάδα».

Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: