Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Δεν θα τα κάνουμε πλακάκια»


giotas1Ο πρόεδρος του ΤΑΠ Άρης, Θωμάς Γιώτας, μίλησε στον Arena FM 89,4 τονίζοντας πως ο Α.Σ. θέλει όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την κλήρωση του πρωταθλήματος βόλεϊ: «Η κλήρωση είναι καλή αν έχεις καλή ομάδα. Για εμάς είναι καλή. Ξεκινάμε στην έδρα μας. Αισιοδοξούμε ότι θα ξεκινήσουμε με το δεξί».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Με βάση τα ρόστερ των ομάδων και την ενημέρωση που είχα, θα είναι πιο δυνατό πρωτάθλημα. Πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί και θα έχουμε δυνατό συναγωνισμό. Πιστεύω έχουμε κάνει μια ομάδα που θα είναι πιο δυνατή. Θα το δείτε στο γήπεδο».
Ενώ αποκάλυψε: «Όταν έγινε η Γενική Συνέλευση κατέληξε ομόφωνα σε διοίκηση πρωτοδικείου. Τη Δευτέρα κατατίθεται από τον Γρόλλιο η διοίκηση πρωτοδικείου.
«Η Γ.Σ. κύλησε σε καλό κλίμα. Δεν είχε τις μεγάλες εντάσεις του παρελθόντος. Ο λαός του Άρη και η ομάδα θέλει να αλλάξει σελίδα και να δώσει ευκαιρία σε διοίκηση που θέλει να αλλάξει τα πράγματα. Ο Άρης έχει προσφέρει πολλά στον ελληνικό αθλητισμό. Εμείς ο Α.Σ. είμαστε η μάνα του συλλόγου και πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα.
Για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Δεν έχω κάτι να μοιράσω μαζί του. Μιλάμε. Θα έχουμε και συνάντηση. Θα επιδιώξω συνάντηση με την ΚΜΑ, με συνδέσμους για να γίνει δυνατός ο ΑΣ. Θέλουμε διαφάνεια και όλοι να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους. Δεν θα τα κάνουμε πλακάκια με κανέναν. Δεν πρόκειται να μην προασπίσουμε τα συμφέροντα του Α.Σ. Άρη. Όλα τα τμήματα του Α.Σ. θέλω να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή είναι η θέση μου και τα πιστεύω μου».
Για τη σημερινή συνάντηση με τον Ηλιάδη: «Πιστεύω ότι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ θα μπορέσουμε να κάνουμε μια προκαταρκτική συζήτηση και να προχωρήσουμε σε κουβέντες για το μέλλον του Άρη».


Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: