Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Οδεύει προς Ισραήλ ο Πίντο!

Την ύστατη στιγμή είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αντρέ Πίντο με προορισμό την Χαποέλ Μπερ Σεβά του Ισραήλ.

Οδεύει προς Ισραήλ ο Πίντο
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός της ημέρας να αποχωρήσει ο Πίντο από τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος στόπερ φέρεται να έχει μεταπειστεί και τελικά θα μετακομίσει στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χαποέλ Μπερ Σεβά με τη μορφή δανεισμού.

Είναι, μάλιστα, να σημειωθούν σήμερα εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, αφού ο παίκτης έχει καταλάβει ότι και να μείνει στην Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσει ξανά τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τώρα τους άλλους «κομμένους», οι Κουίνσι, Τοτσέ, Βελάσκες θα μείνουν τελικά στην ομάδα, αλλά η άποψη του τεχνικού επιτελείου είναι πως μπορούν να προπονούνται με τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου.

Από την πλευρά του, ο Κουίνσι ζήτησε άλλη μία ευκαιρία για να μπορέσει τον Γενάρη να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμετοχή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις έχει και νομικό αντίκτυπο και για να μην υπάρξει «κόντρα» μαζί τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: