Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ζησόπουλος: «Μένει ο βαθμός και η εμφάνιση»

Στο ότι και ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του μεταξύ τους αγώνα στάθηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος μετά τη λήξη του ματς.

Ζησόπουλος: «Μένει ο βαθμός και η εμφάνιση»
Στο ανοιχτό παιχνίδι που έπαιξαν Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ στην προσπάθεια τους να πάρουν τη νίκη στο σημερινό ματς στάθηκε ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής των Αρκάδων τόνισε πως και οι δύο ομάδες διεκδίκησαν μέχρι τέλους τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στις αλλαγές θέσεων λόγω διαφορετικών σχηματισμών που δοκιμάζει ο Σάκης Τσιώλης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζησόπουλου στην κάμερα του novasports:
«Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο, με μία ομάδα πολύ καλή όπως ο ΟΦΗ. Εμείς ήρθαμε εδώ με αρχικό πλάνο τη νίκη, ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά νομίζω τις κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς στο πρώτο ημίχρονο. Μία με τον Γκόιαν και με τον Μπαράλες. Από εκεί και πέρα καταφέραμε σε μια αντεπίθεση να προηγηθούμε, κρατήσαμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, που αυτό ήταν και το ζητούμενο κι έτσι τέλειωσε και το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά να μας πιέσει, εμείς πάλι προσπαθήσαμε στην αντεπίθεση να κάνουμε ένα γκολ. Ήρθε το γκολ του ΟΦΗ και από εκεί και πέρα αντιδράσαμε πάλι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να κερδίσουμε το παιχνίδι, τελικά όμως μένει αυτή η προσπάθεια. Να δώσω συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά στην ομάδα. Κρατάμε τον έναν πόντο, την απόδοση και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς».

Για το θέαμα στο ματς του "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης":
«Όλα παίζουν ρόλο και η ατμόσφαιρα. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο, με πολύ κόσμο. Και οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο έτσι όπως είχαν εντολές από τον προπονητή, ήθελαν τη νίκη και την κυνήγησαν μέχρι το τέλος. Καμία ομάδα δεν κλείστηκε ουσιαστικά κι αυτό νομίζω είναι ένα σημαντικό στοιχείο και για τις δύο ομάδες. Για μας εύχομαι ανάλογη συνέχεια αρχής γενομένης απ' το παιχνίδι του Σαββάτου, συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά και καλή συνέχεια στον ΟΦΗ».

Για τη δυσκολία του παιχνιδιού και τις αλλαγές θέσεων:
«Σίγουρα είχε έναν πολύ καλό ρυθμό το παιχνίδι, απλά τα δεδομένα του παιχνιδιού αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Έχουμε συνηθίσει αυτές τις αλλαγές, η στρατηγική και η τακτική του κυρίου Τσιώλη πάντα αλλάζει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και στις προπονήσεις γι' αυτές τις αλλαγές που γίνονται, δεν είναι κάτι τυχαίο. Δουλεύουμε σ' αυτά τα σχήματα και ανάλογα με τις στιγμές του παιχνιδιού, έτσι κρίνει ο προπονητής και αλλάζει και το σύστημα μες στο γήπεδο».


Τσαμπούρης: «Μας μένει μια πικρία…»

Η φάση του Τζερόνιμο Μπαράλες και το οριζόντιο δοκάρι στο 82’ «έμεινε» στον Σάββα Τσαμπούρη. Ο αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στην φάση του Αργεντινού, αλλά και στην γενικότερη εικόνα που είχε η ομάδα του κόντρα στον ΟΦΗ.

Για το θέαμα και τον ρυθμό του παιχνιδιού: «Ήρθαμε στο Ηράκλειο γνωρίζοντας τις ιδιαίτερες συνθήκες που θα συναντήσουμε σ' αυτό το παιχνίδι, ο ΟΦΗ δεν είχε σκοράρει ακόμη στο πρωτάθλημα, κυνήγαγε την πρώτη νίκη, εμείς τα δύο τελευταία χρόνια έχοντας αλλάξει επίπεδο πάμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Νομίζω ότι κι οι δύο ομάδες κυνηγώντας τόσο λυσσαλέα τη νίκη οδήγησε και το αποτέλεσμα και την ισοπαλία, αλλά και το όμορφο για τον ουδέτερο θεατή, όπως είπατε ένα όμορφο παιχνίδι, ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Για μας στο τέλος μας μένει μια πικρή γεύση λόγω της τελευταίας ευκαιρίας με το δοκάρι του Μπαράλες, θα μπορούσαμε να φύγουμε με το διπλό».

Για το αν αιφνιδιάστηκαν από τον ΟΦΗ: «Όχι δε μας αιφνιδίασε, απ' την ολόκληρη τη βδομάδα είχαμε παρακολουθήσει στην ανάλυση του ΟΦΗ ότι πιέζει στην αρχή του κάθε παιχνιδιού, όπως και με τον Πλατανιά και με τον Πανιώνιο στα εντός έδρας παιχνίδια, αυτό είναι απόρροια από τον κόσμο κι από τη δουλειά που' χει κάνει ο αντίπαλος προπονητής. Το περιμέναμε, δεν αντιδράσαμε όπως θα έπρεπε, ισορροπήσαμε το παιχνίδι και προηγηθήκαμε κιόλας».

Για το ξεκίνημα στη Σούπερ Λιγκ και το ματς με την Καλλονή: «Η Καλλονή αυτή τη στιγμή, τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και σ' αυτό το παιχνίδι θα πάμε για τη νίκη, υπάρχει πίεση στην ομάδα γιατί όπως είπα και πριν η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο, σε κάθε παιχνίδι διεκδικεί τη νίκη κι ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από μας. Μπορούμε να τη διαχειριστούμε και αυτή την πίεση και θα πάμε για τη νίκη εννοείται και με την Καλλονή». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: