Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Άμυνα από… μπετόν!!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, η οποία για τρίτο σερί ματς δεν δέχθηκε κάποιο γκολ.

Άμυνα από… μπετόν
Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος με την άμυνα του Εργοτέλη έχει ο Γιάννης Πετράκης, αφού οι Κρητικοί για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι η αμυντική γραμμή έχει στελεχωθεί μόνο από παίκτες που έπαιζαν πέρυσι με τους «κιτρινόμαυρους» στη Football League.

Ο λόγος είναι ότι οι ιθύνοντες του συλλόγου έδωσαν το βάρος της καλοκαιρινής μεταγραφικής ενίσχυσης έπεσε στις άλλες γραμμές. Ο μοναδικός αμυντικός που αποκτήθηκε είναι ο Αλβαρο Μεχία.

Η άμυνα θα δυναμώσει κι άλλο με την χρησιμοποίησε του Ισπανού στόπερ, ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος για να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του και θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμα.

Την ίδια ώρα, όμως, προβληματισμό δημιουργεί το δεύτερο συνεχόμενο 0-0, αφού οι Ηρακλειώτες δεν έχουν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχαν στους αγώνες με Ξάνθη και Παναιτωλικό. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: