Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Η μεταμέλεια του Κάτσε!!

Μετανιωμένος για το σάλο που δημιουργήθηκε με την μπλούζα του UCK εμφανίστηκε εκ νέου ο Έργκους Κάτσε στην απολογία του. Τι υποστήριξε και πώς το αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ.

Η μεταμέλεια του Κάτσε
Όπως αναμενόταν, ο Έργκους Κάτσε έδειξε εκ νέου μεταμέλεια στην απολογία του ενώπιον της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Ο Αλβανός μέσος που πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ με συγγενικά του πρόσωπα, ζήτησε ακόμη μια φορά συγνώμη για την περιβόητη μπλούζα του UCK, δείχνοντας πως έχει μετανιώσει για το σάλο που δημιουργήθηκε.

Ο νεαρός άσος ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τι ακριβώς πρεσβεύει το σήμα που «πόζαρε» στην φανέλα του, ενώ διαβεβαίωσε τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του βορρά» ότι δεν είχε κανένα σκοπό να «ταράξει τα νερά» γύρω από το όνομά του, την ομάδα, αλλά και την Ελλάδα.

Παρών στην απολογία ήταν και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αφού ο Ιβάν Σαββίδης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας, όταν και αναμένεται να ενημερωθεί πλήρως για την σημερινή διαδικασία.

Η τελική απόφαση της τιμωρίας –αφού προς το παρών ο παίκτης μπήκε στο... ψυγείο- αναμένεται σύντομα από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Η διοίκηση των Θεσσαλονικέων δεν θέλει άλλωστε να τραβήξει το θέμα. Το χρηματικό πρόστιμο και κάποια ποινή από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι δεδομένη, ενώ μια πιθανή λύση του συμβολαίου μοιάζει να απομακρύνεται για την ώρα, καθώς χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί στην υπόθεση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: