Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Ελευθεριάδης στο Metropolis: «Εξοργιστικό αυτό που έγινε, δεν θα περάσει έτσι»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σάκης Ελευθεριάδης για την σύλληψη του γενικού διευθυντή της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Γιώργου Μπέζα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τα όσα έγιναν: «Μετά την επίτευξη του γκολ μεμονωμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή, αφού δεν επέτρεψε η τοπική αστυνομία την οργανωμένη παρουσία των οπαδών μας, πανηγύρισαν όπως και εγώ, άλλωστε. Εκείνη τη στιγμή εκσφενδονίστηκαν μπουκάλια από την πλευρά των ντόπιων φιλάθλων. Η αστυνομία, αντί να συλλάβει τους υπευθύνους των εκτρόπων αυτών, συνέλαβε ένα φίλαθλο του Ηρακλή. Ο κ. Μπέζας πήγε να δει γιατί προσήχθη ο φίλαθλος του Ηρακλή και οι αστυνομικοί λένε ότι δήθεν τους εξύβρισε και γι' αυτό τον συνέλαβαν. Είναι εξοργιστικό αυτό που έγινε. Ζητήσαμε χθες το βράδυ να μιλήσουμε με τον διοικητή της αστυνομίας αλλά επικαλέστηκε ότι δεν είχε χρόνο και δεν μας δέχτηκε».

Για το τί πρόκειται να συμβεί από εδώ και πέρα: «Ο εισαγγελέας θα αποδόσει τις κατηγορίες και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία. Ο Ηρακλής δεν θα το αφήσει αυτό να περάσει έτσι. Ήδη υπεβλήθησαν μηνύσεις κατά των τεσσάρων αστυνομικών που υπογράφουν την κατηγορία κατά του κ. Μπέζα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: