Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστασίου: «Θετικό και δίκαιο το αποτέλεσμα»

Αναστασίου: «Θετικό και δίκαιο το αποτέλεσμα» Ο Γιάννης Αναστασίου χαρακτήρισε θετικό και δίκαιο το αποτέλεσμα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου.

«Στόχος μας ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα εδώ στην Κρήτη. Μετά το 20λεπτό ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά πήγαμε στο ημίχρονο δεχόμενοι ένα αναπάντεχο γκολ», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξήγησε ότι έκανε αλλάγή στον Πράνιτς γιατί δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί σε 90 λεπτά.

«Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι είναι θετικό και δίκαιο. Οι παίκτες δέχονται μεγάλη πίεση. Θέλουν στήριξη και αυτό κάνουμε εμείς σε όλη την ομάδα. Εμείς στηρίζουμε τα παιδιά», κατέληξε.


Διανυκτέρευση στα Χανιά

Ταλαιπωρία για την ομάδα του «τριφυλλιού», μετά το ματς με τον Πλατανιά, αφού παρέμεινε στα Χανιά λόγω μη ύπαρξης βραδυνής πτήσης για την Αθήνα. Έτσι η αποστολή του Παναθηναϊκού θα παραμείνει στην Κρήτη και η επιστροφή θα γίνει το πρωί της Δευτέρας.

Μάλιστα θα υπάρξει και αρκετά πρωινό ξύπνημα μιας και η πτήση με την οποία θα πετάξει ο Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμένη για τις 09:30. Το πρόγραμμα μετά την επιστροφή, περιλαμβάνει αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν και προπόνηση για όσους δεν έπαιξαν. Την Τρίτη ακολουθεί ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις από Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: