Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Μπούρμπος: «Η ατυχία συνεχίζεται...»

Στην ατυχία που στοίχισε στον ΟΦΗ βαθμούς για ακόμα μια αγωνιστική στάθηκε ο Χρήστος Μπούρμπος, μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας πως υπάρχει η ποιότητα για να ανέβει η ομάδα.

Μπούρμπος: «Η ατυχία συνεχίζεται...»
Σίγουρος πως ο ΟΦΗ έχει την ποιότητα να ανταπεξέλθει στο φετινό πρωτάθλημα φάνηκε ο Χρήστος Μπούρμπος στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο αμυντικός του Κρητικού συλλόγου υποστήριξε πως η ατυχία έχει στερήσει βαθμούς απ' την ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στην βελτιωμένη εικόνα που παρουσίασε στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Μπούρμπου στο Νovasports:

Για το ότι δεν ήρθε η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ: «Είναι και θέμα τύχης. Θεωρώ πως και στα τρία παιχνίδια που έχουμε δώσει στην έδρα μας είχαμε διάθεση, η ομάδα προσπάθησε, έβγαλε ευκαιρίες, απλά έχουμε μια ατυχία η οποία συνεχίζεται. Το είδαμε και σήμερα, κάναμε φάσεις με τις οποίες θα μπορούσαμε και να έχουμε προηγηθεί. Το ματς θα ήταν διαφορετικό αν είχαμε προηγηθεί εμείς».

Το καλό είναι ότι η ομάδα σκόραρε και πήραμε έναν βαθμό. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, δεν πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έχει και την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να ανταπεξέλθει απ' αυτή τη δυσκολία. Έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο στο πρωτάθλημα, είμαστε ακόμα στην αρχή. Είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον αν χρειάζονται χρόνο προσαρμογής οι νέοι παίκτες:
«Σίγουρα, αν δείτε το ρόστερ μας οι περισσότεροι παίκτες είναι νέοι. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος προσαρμογής, όμως δεν πρέπει να το δούμε σαν δικαιολογία. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερη και αυτό θα το δείξει στη συνέχεια».

Το μήνυμά του στον κόσμο:
«Κατ' αρχάς εγώ βρίσκομαι πλέον στον τέταρτο χρόνο μου σ' αυτή την ομάδα. Θα καταντήσει γραφικό να το λέμε συνέχεια, όμως ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μας. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζει όπως κάνει πάντα και να είναι σίγουρος ότι θα τον ανταμείψουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: