Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αντάλλαζε sms με διαιτητές ο Φέργκιουσον!!

Προ των πυλών φαίνεται πως βρίσκεται ένα τεράστιο σκάνδαλο διαιτησίας στην Premier League, αφού ένας πρώην διαιτητής υποστηρίζει ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αντάλλαζε μηνύματα με συναδέλφους του.

Αντάλλαζε sms με διαιτητές ο Φέργκιουσον!
Πολλές φορές στο παρελθόν στην Αγγλία έχουν υποστηρίξει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτανε σε επιτυχημένα αποτελέσματα, έχοντας το… σπρώξιμο των διαιτητών.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει ένας πρώην ρέφερι, ο Μαρκ Χάλσεϊ, ο οποίος «κρέμασε» τη σφυρίχτρα του στο τέλος της περσινή σεζόν.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με ορισμένους διαιτητές της Premier League, ενώ τακτικά αντάλλασε και γραπτά μηνύματα μαζί τους!

Στο βιβλίο του, ο Χάλσεϊ ισχυρίζεται ότι ζήτησε από τον Φέργκιουσον την υποστηρίξη του Μαρκ Κλάτενμπουργκ, όταν είχε κατηγορηθεί για ρατσισμό στον Τζον Όμπι Μίκελ.

«Πήρα το θέμα στα χέρια μου και τηλεφώνησα στον Σερ Άλεξ, ζητώντας του να μιλήσει για αυτό. Συμφώνησε να μιλήσει την επόμενη Παρασκευή, στη συνέντευξη Τύπου, για να πει ότι ο Μαρκ δεν είναι τέτοιου είδους άνθρωπος. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό».

Στη συνέχεια, ο πρώην ρέφερι τόνισε: «Χρειάστηκε χρόνος για να κερδίσω τον σεβασμό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αλλά στο τέλος είχαμε μία πολύ καλή σχέση. Μπορεί να έχω μιλήσει μαζί του με sms και μπορεί να μιλούσαμε για αρκετά θέματα, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασα τα όρια. Οι παίκτες και οι προπονητές δεν θα σε σεβαστούν αν δεν έχεις φιλική σχέση μαζί τους».

Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος επέστησε την προσοχή σε όλους τους διαιτητές και τους απαγόρεψε να μιλούν με τους προπονητές των ομάδων, ύστερα από την παραπάνω αποκάλυψη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: